APK Keuring

APK Keuring Hyundai

Ook voor de APK gaat u naar de TOP Merkspecialist in Hyundai.

Wanneer APK controle?

De eerste Algemene Periodieke Keuring dient uitgevoerd te worden wanneer uw Hyundai een leeftijd van vier jaar heeft bereikt. De tweede keuring vindt plaats als de auto zes jaar oud is en de derde wanneer de auto acht jaar is. Daarna zal de APK jaarlijks moeten worden uitgevoerd. Wilt u weten wanneer uw APK afloopt? Wij kijken dit graag voor u na!

APK keuring Hyundai

Wie kent uw Hyundai nou beter dan de Merkspecialist? Precies! Laat uw auto daarom APK Keuren door de TOP Merkspecialist bij u in de buurt. Bij TOP bent u altijd verzekerd van de beste service tegen scherpe tarieven. Alle TOP Merkspecialisten zijn RDW erkend. Onze ervaren monteurs staan altijd voor uw klaar! Tevens beschikken wij over moderne apparatuur in onze werkplaats, hierdoor kunnen wij u auto snel en goed nakijken.

 

Maak nu een afspraak

 

Wanneer APK?

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. De overheid heeft de APK verplicht in Nederland om te kunnen controleren of uw auto of motor nog verkeersveilig is, op de juiste manier geregistreerd staat en voldoet aan de milieunormen. U bent wettelijk verplicht uw auto te laten keuren, de interval verschilt per leeftijd van de auto. Vermoedt u dat het tijd is voor de jaarlijkse APK, maar weet u niet wanneer uw APK verloopt? Kijk dan in het register van de RDW. Zo kunt u eenvoudig zien wanneer uw auto aan een nieuwe APK toe is. Vul uw kenteken in bij het blokje ‘alles over uw auto’. Zo ziet u alle belangrijke informatie over uw auto en ook de datum waarop uw APK afloopt.

Kan ik wachten op de APK?

Normaal gesproken duurt een APK niet lang. Wilt u graag wachten op de APK van uw auto? Dat is mogelijk, maar neem daarvoor contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.
Het kan voorkomen dat uw auto geselecteerd wordt voor een steekproef. Dit houdt in dat de RDW binnen 90 minuten langs komt om uw auto te herkeuren, dit horen wij pas na de keuring en hierdoor kan uw wachttijd dus oplopen.

U kunt uw Hyundai tot 2 maanden voor de eerstvolgende APK-vervaldatum laten keuren. De oorspronkelijke vervaldatum wordt dan gewoon aangehouden bij de verlening. Dit houdt in dat de nieuwe vervaldatum hetzelfde blijft en niet met twee maanden naar voren geschoven wordt.

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@topmerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×