Merkspecialist Mercedes Eindhoven

MBSG Merkspecialist in Mercedes | Omgeving Eindhoven

Uw Mercedes-Benz specialist regio Eindhoven voor onderhoud, reparatie, apk en occasions!

Vakkundig onderhoud Mercedes

Onze Merkspecialisten staat voor u klaar met de beste service en het beste advies voor u en uw Mercedes. Onze monteurs zijn perfect op de hoogte van alle ontwikkelingen van uw Mercedes-Benz. Daarbij werken we voor een aantrekkelijk tarief, want naast vakmanschap staan wij ook voor betaalbaar onderhoud. Maak een afspraak of zoek uw dichtstbijzijnde TOP Merkspecialist in Mercedes-Benz. Bent u op zoek naar een nieuwe Mercedes? Bekijk dan direct ons occasion aanbod!

Op enkele kilometers van Eindhoven vindt u twee TOP Merkspecialisten in Mercedes Benz (MBSG). Bent u Mercedes rijder en op zoek naar een Merkspecialist voor auto-onderhoud en reparatie in de omgeving van Eindhoven? MBSG is een onafhankelijke merkformule gespecialiseerd in Mercedes. Wij zijn het alternatief voor de dealer.

MBSG: Voor elke nieuwe- en gebruikte Mercedes-Benz Eindhoven

MBSG Sterren met Status

Wij bieden betrouwbare en goede occasions aan onder eigen label, onze Sterren met Status“. 
Uw auto wordt onderhouden door ervaren  technici, die uw Mercedes professioneel en preventief kunnen onderhouden, zodat uw mobiliteit altijd gewaarborgd blijft. Zo zorgen wij dat uw Mercedes op dealer niveau wordt onderhouden, echter tegen een betere prijs!

Onze werkplaatsen beschikken over officiële Mercedes-Benz uitleesapparatuur, zodat wij in staat zijn onderhoud te verrichten volgens de strenge fabrieksvoorschriften. U bent niet alleen verzekerd van garantiebehoud, ook bij terugroepacties regelen wij alles van A tot Z. Bij uw MBSG Merkspecialist bent u altijd op de juiste plek met uw Mercedes. Wij hanteren scherpe en faire tarieven. 

Voordelen TOP

 • Nieuwe- & Gebruikte; Personen-, Bestelwagens.
 • Mercedes-Benz (MBSG) Sterren met Status occasions
 • Originele Mercedes-Benz onderdelen en uitleesapparatuur
 • MBSG mobiliteitspas Europa dekking
 • Vakkundig & Vertrouwd

   Neem contact met ons op

   Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

   0575 553 495 info@mbsg.nl
   Je gebruikt een verouderde webbrowser

   Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

   ×