Autobedrijf RIDA Terneuzen

Officieel TOP Merkspecialist in Opel

TOP Merkspecialist RIDA

Autobedrijf Rida in Terneuzen is officieel TOP Merkspecialist in Opel. Dat is goed nieuws voor de Opelrijders uit Zeeuws-Vlaanderen.

Onze website Plan uw APK

Over TOP Autobedrijf RIDA Terneuzen

Opelrijders gaan naar RIDA Terneuzen!

Autobedrijf Rida in Terneuzen is officieel TOP Merkspecialist in Opel. Dat is goed nieuws voor de Opelrijders uit Zeeuws-Vlaanderen. Zij kunnen er terecht voor onderhoud, reparaties of voor een nieuwe of gebruikte Opel.

Ko Dieleman, mede-eigenaar: ‘Inmiddels weten de Opelrijders uit de buurt ons al te vinden. Er is grote behoefte aan garages met een merkspecialisme, dat merken we dagelijks. Men kan hier voordelig terecht voor goed onderhoud en reparaties. 

Wij hebben alle kennis en apparatuur in huis om ook eventuele ingewikkelde storingen op te lossen. Met de toetreding als TOP Merkspecialist in Opel zijn we in staat om onze klanten meer te bieden. Door gezamenlijke inkoop kunnen wij altijd scherpe prijzen aanbieden en met de scholing zit het meer dan goed. Ons team is goed geschoold en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wij voelen ons thuis bij TOP Merkspecialist. Laagdrempelig, no-nonsense en doen waar we goed in zijn! Dit is de boodschap die we ook uitstralen naar onze klanten. Open en eerlijk zijn, er is altijd tijd voor een kopje koffie en een goed advies. En we zitten midden in Zeeuws-Vlaanderen!’

 

Contact gegevens

0115-62 26 00 algemeen@rida.nl
Mr. F.J. Haarmanweg 4 4538 AR Terneuzen Nederland
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@topmerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×