Autobedrijf Van Winsum

TOP Merkspecialist Autobedrijf van Winsum

Autobedrijf G. Van Winsum B.V. is al sinds 1936 een begrip in Wapenveld en omgeving. Het familiebedrijf is uitgegroeid van een klein zelfstandig autobedrijf in Wapenveld tot een full service autobedrijf, waarvan de laatste 40 jaar gespecialiseerd in Opel.

Onze website  Plan uw APK

Wij zijn officieel TOP Merkspecialist in Opel. Dat is goed nieuws voor de Opelrijders uit Wapenveld en omgeving.

Daarom hebben wij ons in 2020 tevens aangesloten bij TOP Merkspecialist. De garageformule voor autobedrijven gespecialiseerd in het merk Opel.  Autobedrijf Van Winsum staat voor voor persoonlijke Autoservice, betrouwbaarheid, zekerheid en kwaliteit. Als lid van TOP Merkspecialist bent u bij ons verzekerd van officiële Opel apparatuur en onderdelen.

Mocht u vragen hebben of wilt u een afspraak maken voor onderhoud of reparatie? Neem gerust, vrijblijvend contact met ons op en wij verzekeren u dat u zo snel mogelijk geholpen wordt.

Namens alle medewerkers van Autobedrijf G. Van Winsum B.V. bent u van harte welkom aan Groteweg 42 in WAPENVELD. Autobedrijf G. Van Winsum B.V., al ruim 83 jaar vertrouwd op weg!

Contact gegevens

0384478531 info@vanwinsum.nl
Groteweg 42 8191JX Wapenveld Nederland
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@topmerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×