Auto van de Weerd

Bent u op zoek naar een nieuwe Toyota of een nieuwe auto van ieder ander merk, dan bent u bij Auto van de Weerd aan het juiste adres.

Auto van de Weerd beschikt over een zeer moderne Toyota/Lexus en Bosch Car Service werkplaats in Bennekom met een uitgebreide dienstverlening. Op deze website vindt u meer informatie over onze bedrijfsafdelingen, achtergronden over ons bedrijf en het VETOS netwerk waar wij deel van uitmaken.

Onze website Plan uw APK

Toyota occasions, onderhoud & reparatie

Wij zijn Merkspecialist in Toyota. Onze werkplaats, gereedschappen en testapparatuur, zijn zo ingericht dat wij hoogstaand onderhoud en alle reparaties aan uw Toyota en Lexus kunnen uitvoeren! Uiteraard kunt u ook voor onderhoud, reparatie, APK en schadeherstel aan een ander merk auto bij ons terecht.

Shell Tankstation Bennekom

Brandstof nodig? Of heeft u zin in een lekkere snack of verfrissing? Bij ons kunt op alle fronten echt even bijtanken. Bovendien profiteert u van de speciale acties en aanbiedingen als u geregeld bij ons tankt. Op ons voorterrein heeft u de keus uit de volgende brandstoffen: Euro Fuelsave 95, V-Power 98, Diesel en V-Power Diesel. Heeft u een oldtimer dan kunt u in onze shop een brandstof toevoeging vinden voor uw auto. Ook kunt u op ons terrein gebruik maken van onze bandenpomp en de schoonmaakvoorzieningen voor het reinigen van uw voorruit.

Auto van de Weerd Bennekom B.V. is hét adres voor uw Toyota, maar ook voor ieder ander merk bent u bij ons op het juiste adres!

 

Contact gegevens

0318-414234 auto@van-de-weerd.nl https://www.van-de-weerd.nl
Kierkamperweg 10 6721 TE Bennekom Nederland
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×