Autobedrijf G. Doggen

Autobedrijf G. Doggen Bergen op Zoom, Merkspecialist in Toyota.

Sinds januari 2015 zijn wij, VeKa Auto BV handelend onder de naam Autobedrijf Doggen, in Bergen op Zoom gevestigd. We zijn gestart in de Oude Moerstraatsebaan, maar daar waren we al snel uit ons jasje gegroeid. Sinds maart 2017 zijn we dan ook te vinden in het mooie pand aan de Gagelboslaan 161. Bij veel mensen bekend als de oude Saabgarage. Tevens zijn wij gespecialiseerd in Toyota, echter hebben verstand van alle merken! Naast onderhoud kunt u hier terecht voor veel meer diensten.

Onze website Plan uw APK

Merkspecialist in Toyota

Sinds 2019 zijn wij naast Autocrewlid ook VETOS Merkspecialist. Dit betekent dat wij gespecialiseerd zijn in het merk Toyota, naast onze specialistische kennis m.b.t. de Franse merken. Uiteraard zijn ook alle andere merken zijn bij ons welkom voor APK, onderhoud of reparatie. Voor alle producten en diensten kunt u bij ons terecht. Zelfs bij schades en bij pech kunnen wij u van dienst zijn. ‘Kan niet’ bestaat niet bij ons! Service staat bij ons hoog in het vaandel!

Wij zien u graag bij Autobedrijf  Doggen in Bergen op Zoom!

 

Contact gegevens

0164-820389 gerard@doggenauto.nl https://www.doggenauto.nl
Gagelboslaan 161 4623 AC Bergen op Zoom Nederland
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×