Autobedrijf Stichter BV

Wij zijn uw adres voor onderhoud aan en reparatie van uw auto! Wij zijn gespecialiseerd in Peugeot, Citroën en DS, maar u kunt bij ons terecht met elk merk en type auto.

Gespecialiseerd in Peugeot & Citroën

Merkspecialist Autobedrijf Stichter in Nieuwveen is gespecialiseerd in de merken Peugeot & Citroën. Wij zijn met trots Merkspecialist in Peugeot en Citroën. Samen met ruim 120 andere Merkspecialisten bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Peugeot en Citroën maar zijn opgeleid om alle merken auto’s uitmuntend te kunnen onderhouden. Als Merkspecialist kunnen wij alle werkzaamheden aan uw auto doen, van onderhoud tot reparatie. Autobedrijf Stichter in Nieuwveen staat altijd voor u klaar.

Onderhoud, reparatie en meer

Van onderhoudsbeurt tot APK, airco controle en private lease, van snel service tot garantie, voor al deze services en meer kunt u bij ons terecht. Wij bieden kwaliteit voor een scherpe prijs.

  • We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen
  • We kennen onze klanten bij naam, u bent geen nummer
  • We bieden eerlijke service tegen een betaalbare eerlijke prijs

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Doe dit door contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder.

Onze website Plan uw APK

Contact gegevens

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×