Garage Florent De Geyndt

Voor onderhoud en reparaties met de beste prijs kunt u bij PCA - TOP Garage Florent De Geyndt terecht! Kom langs of maak een afspraak.

PCA – TOP Garage Florent De Geyndt te Ternat is gespecialiseerd in het merk Peugeot & Citroën en aangesloten bij de garageformule PCA Merkspecialist in Peugeot en Citroën. Samen met ruim 120 andere Merkspecialisten bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze medewerkers zijn opgeleid om aan alle merken en modellen te kunnen sleutelen, echter zijn gespecialiseerd in Peugeot en Citroën. Wij staan altijd voor u klaar! Wij van Garage Florent De Geyndt in Ternat is u graag van dienst voor de meest uiteenlopende servicewensen.

Op 1 januari 2018 startte een nieuw verhaal binnen ons bedrijf.

Zaakvoerder Luc De Geyndt beslist om uit het officiële net te stappen en als onafhankelijke garagist verder te gaan. Hij sluit zich aan bij PCA (Peugeot Citroën Association), een netwerk van onafhankelijke specialisten Peugeot en Citroën, actief in België en Nederland.

Kom langs en overtuig uzelf van onze vakkundigheid, eerlijkheid en persoonlijke benadering! Benieuwd wat wij u te bieden hebben? Bekijk ons menu en maak uw keuze!

Van onderhoudsbeurt en snelle service tot garantie, bij ons vinden we de oplossing die bij u past.
Veelzijdigheid, service gerichtheid en een natuurlijk goede prijs.

Onze website

Contact gegevens

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×