Garagebedrijf Frank Mol

Garagebedrijf Frank Mol is een garagebedrijf voor alle merken, maar wel met een Merkspecialisatie in Renault.

Alle merken bij Frank Mol

Voor onderhoud, APK, reparaties, banden en schadeherstel van alle merken auto’s bent u bij ons aan het juiste adres. Een onderhoudsplan opstellen om kosten te spreiden behoort ook tot de mogelijkheden. Wij geven u graag advies. Tevens kunnen wij tegen concurrerende prijzen (winter-)banden leveren en de opslag daarvan verzorgen. Informeer eens naar de mogelijkheden.

Missie

Frank en zijn team hebben een missie. Namelijk u en uw mede-inzittenden storingsvrij en vooral ook veilig te laten rijden. Dat betekent ook dat wij u in voorkomende gevallen (na een preventieve controle) zouden kunnen adviseren bijvoorbeeld banden of accu te vervangen als de conditie daarvan onvoldoende is. Onverwachte uitgaven zijn nooit leuk, maar een lege accu of een uitglijer vanwege onveilige banden nog veel minder! Betrouwbaarheid en veiligheid gaat bij ons voor alles. Preventief onderhoud is te plannen; een storing komt altijd ongelegen!

Historie

Frank werkte bij Renaultdealer Zanen in ditzelfde pand aan De Weer in Zaandam. Begonnen als leerlingautomonteur en opgeklommen tot chef werkplaats. Toen Zanen stopte in 1995 zijn Frank en Lieke in een deel van het pand voor zichzelf begonnen. Dede maakte al snel deel uit van ons team. In de loop der jaren zijn Tim, Nora, Jermaine en Roel ons komen versterken.

In 2005 stonden wij aan de basis van de oprichting van de Vereniging Specialisten in Renault (VSR). Lieke zit hiervoor als penningmeester in het bestuur. Er zijn momenteel 20 leden bij aangesloten, verspreid over het hele land. Binnen de VSR wisselen we onze ervaringen met de Renaulttechniek uit, organiseren cursussen en zorgen we dat alle leden uptodate kennis van Renault in huis hebben.

 

Garagebedrijf Frank Mol uit Zaandam is dé plek voor uw Renault. Maar ook voor andere merken bent u van harte welkom bij ons in Zaandam.

Maak een afspraak bij Garagebedrijf Frank Mol, waar het team voor u klaarstaat.

Contact gegevens

075-6171051 info@frankmol.nl https://www.frankmol.nl/
De Weer 82 c 1504 AK Zaandam Nederland
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×