Jonkers Autobedrijven

Jonkers Autobedrijven uit Valkenswaard. Specialist in Mercedes-Benz!

Jonkers Autobedrijven bestaat uit een gedreven team met een autohart. Dit willen wij dan ook precies overbrengen op uw auto. Zo gaan wij verder dan anderen. Wij gaan voor goed, maar dan nog beter en completer! Daar waar mogelijk zullen wij die toepassen en zullen wij u zo goed mogelijk adviseren. Er is altijd een keuze, voor u, en voor ons.

Onze website Occasions

Jonkers Autobedrijven

Bij ons kunt u terecht voor onderhoud en reparatie aan uw Mercedes-Benz. Wij stellen diagnoses die uitsluitend voorkomen door officiële Mercedes-Benz uitleesapparatuur. Een van de voorwaarden voor het lidmaatschap van de Mercedes-Benz Specialisten Groep. Daarnaast voeren wij controles uit aan de airco van uw auto, bieden wij een uitgebreide banden service aan en kunt u bij ons AdBlue tanken. Op onze site vindt u verschillende Mercedes-Benz occasions. Deze zijn zeer divers en wij zijn verzekerd dat wij voor u een passende auto kunnen vinden. Echter staan er ook meer occasions dan alleen maar Mercedes-Benz. Ook met uw andere merk auto bent u van harte welkom.

Een proefrit maken is ook mogelijk bij ons. Neem vrijblijvend contact met ons op en plan een afspraak.

Jonkers Autobedrijven gelegen in Valkenswaard is dan ook al meer dan 100 jaar specialist in Mercedes-Benz!

Tot ziens in onze showroom!

 

Contact gegevens

040-2071400 info@jonkers.eu https://www.jonkers.eu
Luikerweg 38 5554 NC Valkenswaard Nederland
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×