Nefkens Soest

U kunt het u zich vast niet herinneren, maar eind jaren 20 is het bedrijf als fietsenzaak gestart. Sindsdien is er heel veel gebeurd.

Historie

In 1954 heeft de familie Houtdijk, zo heette de fietsenzaak overigens ook, besloten om ook auto’s te gaan verkopen. Enkele jaren later, in 1978, is de bedrijfsnaam veranderd naar de huidige naam zoals u hem kent: Henri Nefkens Soest. Tot op de dag van vandaag een begrip in de regio!

 

TOP Merkspecialist

Sinds 2023 is Nefkens Soest aangesloten als TOP Merkspecialist gespecialiseerd in Opel, Peugeot, Citroën en Fiat. TOP Merkspecialisten onderscheiden zich door vakkundig en vertrouwd onderhoud. Als Merkspecialist kennen wij uw merk auto van binnen en buiten. Al onze monteurs zijn opgeleid conform de laatste standaard en gebruiken up-to-date testapparatuur waarmee wij vakkundig uw merk auto kunnen repareren en onderhouden.

 

Showroom

In onze ruime en volle showroom staat de koffie ten alle tijden voor u klaar, en helpen wij u naar de zoektocht met een nieuwe auto. Staat uw gewenste auto niet tussen ons huidige aanbod? Samen gaan wij opzoek om u tevreden naar huis te laten keren.

Naast Opel, Peugeot, Citroën en Fiat kunnen wij u vanzelfsprekend voorzien in een ander merk auto naar uw wens. Ook deze auto’s leveren wij met fabrieksgarantie. Het lidmaatschap van BOVAG zorgt ervoor dat u 12 maanden garantie krijgt op onze geselecteerde occasions.

Werkplaats

Voor onderhoud en -reparatie door ons vakkundig getraind personeel bent u bij ons aan het juiste adres. Nefkens Soest is gespecialiseerd in de merken Opel, Peugeot, Citroën en Fiat, maar weet dat u met ieder merk bij ons welkom bent. Wij helpen u ten alle tijden! Onze belangrijkste doelstelling is daarom ook optimale tevredenheid van onze klanten.

 

Wij verwelkomen u graag in Soest!

Nefkens Soest

Contact gegevens

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×