PCA van Staalduinen Winschoten

PCA Merkspecialist van Staalduinen al jarenlang een begrip in de regio!

PCA van Staalduinen Winschoten

Voorheen Van Staalduinen Winschoten, zelfde vertrouwde service maar een andere naam. Na een verhuizing vanuit Scheemda is Van Staalduinen sinds november 2018 gevestigd in Winschoten. Nu onder een andere naam maar met de zelfde mensen gaan we verder als Virena Winschoten, maar aangesloten bij de verenging van Peugeot & Citroën Merkspecialisten. Daarbij zijn ook aangesloten van het landelijke netwerk van TOP Merkspecialist waar u met meer dan 120 leden zo goed mogelijk geadviseerd wordt.

Van Staalduinen Winschoten is een erkend Kia dealer en is een service-dealer voor Nissan. Omdat we ook PCA specialist zijn, ben je met je Peugeot en Citroën ook bij ons op het juiste adres. Met onze verhuurformule van Autohopper kun je bij ons voordelig een auto, bus of verhuiswagen bij ons huren. Een auto huren kan al vanaf € 25,- per dag!

Virena Autogroep

Met vestigingen in Emmen, Stadskanaal, Ten Boer en Winschoten zijn wij een dealergroep die je naast nieuwe modellen, occasions en lease-auto’s ook uitstekende service, reparatie, garantie en verzekeringen biedt. En dit alles bij jou in de buurt.

Als Merkspecialist staan wij klaar voor uw uiteenlopende wensen en kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.

Contact

Contact gegevens

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×