VDG Autoservice

VDG Autoservice doet het onderhoud aan alle automerken, maar is gespecialiseerd in Duitse automerken, voornamelijk Mercedes-Benz, Audi, Volkswagen, BMW en Opel.

Veilig op weg met VDG Halsteren

Bij onze onze nieuwe garage aan de Koningsspil in Halsteren (Noord-Brabant) is uw auto in goede handen. De technici van VDG Autoservice zijn goed opgeleid en werken met de nieuwste apparatuur, bovendien zijn alle autofabrikanten door nieuwe EU-wetgeving verplicht hun technische informatie en merktrainingen beschikbaar te stellen, zodat onze kennis altijd up-to-date is.

De kwaliteit en diensten die VDG Autoservice u kan bieden, door te werken met de nieuwste technieken, zorgen ervoor dat u altijd veilig op weg kunt en hoeft u zich geen zorgen te maken. De geavanceerde apparatuur en technieken van ons, zoals de powerflush en chiptuning, in combinatie met onze goed opgeleide technici, zorgen voor extra kwaliteit en betere prestaties van uw auto.

Onze website Maak een afspraak

 

APK Halsteren

Bij de Algemene Periodieke Keuring (APK) beoordeelt onze keurmeester uw auto op verkeersveiligheid, milieu en registratie. Voor een goedkope APK keuring kunt u terecht bij onze nieuwe garage aan de Koningsspil in Halsteren.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Dat kan!

APK afspraak

Neem gerust contact op, wij helpen u graag verder en verwelkomen u graag in Halsteren.

Contact gegevens

0164-211624 info@vdgautoservice.nl
Koningsspil 3 4661 TW Halsteren Nederland
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×