Citroën C4

De nieuwe Citroën C4, onderscheidend door sportieve elementen van een hatchback in combinatie met de robuuste kenmerken van een SUV

De Citroën C4 is onder andere samen te stellen met 18” wielen met kunststof beschermdelen die daar omheen zitten en een hele hoge bodemvrijheid, zodat de C4 Echt aanvoelt als een SUV . De Citroën C4 is te herkennen aan de kenmerkende V-lijn die we door de hele bloedlijn van Citroën zien sinds 2020. In combinatie met de LED verlichting en de Chrome sierlijsten maakt deze auto helemaal van de tijd. Bent u net zo enthousiast als wij?

 

De Citroën C4 is een verrassend smakelijke cocktail.” – AutoReview

 

Citroën C4 Occasions       Contact

Benzine, diesel of toch elektrisch

De keuze is er. De Citroën C4 is verkrijgbaar met verschillende Benzinemotoren van 100 tot 155pk en dieselmotoren van 110 tot 130pk, zijn er naast de elektrische motorisering beschikbaar. De ë-C4 Is voorzien van een krachtige elektromotor met 136pk met een actieradius van 350 kilometer. Als kers op de elektrische taart, is de ë-C4 binnen 30 minuten voor 80 procent opgeladen.

 

Citroën C4

 

 

Met het eigentijdse en luxe interieur van de C4 waan je je in de luxe en comfort die vergelijkbaar is met je huiskamer!

 

 

 

Connectiviteit en veiligheid

Het interieur van de nieuwe C4 wordt gekenmerkt door optimaal comfort en door allemaal technische snufjes. Het infotainment is te bedienen via een 10 Inch groot scherm, die uiteraard te verbinden is met zowel Apple CarPlay als Android auto. Ook is er een mogelijkheid om je telefoon draadloos op te laden! Ook is de C4 voorzien van verschillende veiligheidssnufjes die jouw reis superveilig maken. Denk hierbij aan Lane Departure Assistent, dodehoekherkenning en Collision Risk Alert. Wilt u meer weten over alle veiligheidsfuncties van de nieuwe C4, neem dan contact op met uw PCA Merkspecialist!

 

Vind uw PCA Merkspecialist  Bekijk ons actuele aanbod

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@pcamerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×