PCA Mobiliteitspas

Als partner in mobiliteit vinden wij het belangrijk dat u mobiel blijft in geval van pech. Ook wanneer u trouw met onderhoud bent kan het voorkomen dat u met pech te maken krijgt.
Dankzij de PCA Mobiliteitspas bent u verzekerd van directe hulpverlening in alle landen waar uw groene kaart geldig is. De PCA Mobiliteitspas helpt u 24 uur per dag. 7 dagen per week. Waar u ook bent!

Pech onderweg terwijl u met de auto op weg bent naar uw vakantiebestemming, daar zit niemand op te wachten. Op de vluchtstrook langs een drukke weg in de brandende zon. En hoe legt u uit in een vreemde taal dat er een rood lampje brandt op het dashboard?

De voordelen op een rijtje

  • 24/7 Pechhulp
  • Woonplaatsservice
  • Uitgebreide dekking
  • U staat er nooit meer alleen voor!

Hotelovernachting

Indien de reis niet kan worden voortgezet en u wacht op reparatie bestaat er recht op één hotelovernachting.

Inzittenden meeverzekerd

Indien geen gebruik wordt gemaakt van vervangend vervoer; Thuisreis georganiseerd per trein.

Eerlijke prijzen

Bij pech of na een aanrijding wordt het voertuig naar een BOVAG garage gesleept, bij voorkeur de meest nabije PCA garage.

Mobiliteitsservice?

In geval van pech biedt de PCA Mobiliteitspas vervoer van uw auto naar een bij de BOVAG aangesloten garagebedrijf (in NL naar de PCA Merkspecialist ingeval van dichtbij of  grote schade) en, indien noodzakelijk, vervangend vervoer voor u. Als u moet wachten op reparatie worden zelfs de kosten van een hotelovernachting vergoed.

Onze pas is inclusief

  • Woonplaatsservice;
  • Hulp bij moeilijk te wisselen band en hulp bij elektrische (accu) problemen;
  • Ook zorg voor aanhangwagen of caravan.

Met het op de mobiliteitspas aangegeven alarmnummer, kunt u 24 uur per dag, in binnen en buitenland onze alarmcentrale bereiken!

U staat er nooit meer alleen voor!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@pcamerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×