PCA Verkoop op afstand

Voor de aankoop van een betrouwbare occasion zit u goed bij PCA. Vanuit uw luie stoel kunt u online ons complete aanbod aan occasions bekijken. Onze showrooms zijn op dit moment niet fysiek toegankelijk. NIEUW is Verkoop op afstand.

Landelijk PCA aanbod Aanbod per Merkspecialist

Verkoop op afstand, hoe werkt het:

  1. Bekijk de voorraad occasions op de website
  2. Neem contact op met uw Merkspecialist
  3. Zij zorgen voor een proefrit aan huis, op op een openbare locatie
  4. Online administratieve afhandeling
  5. Aflevering op gewenste locatie

1. Compleet en overzichtelijk

Onze nieuwe overkoepelende PCA website is klaar en biedt een overzichtelijke pagina van alle occasions van het landelijke aanbod. Ook kunt u de occasions op de eigen website van de Merkspecialisten bekijken.

2. Neem contact op

Heeft u online de auto van uw dromen gevonden? Neem dan telefonisch of per mail contact met uw Merkspecialist. Zij zitten klaar om al uw eventuele vragen over de auto te beantwoorden.

3. Proefrit aan huis, of op een openbare locatie

Wij bieden u graag de gelegenheid om een proefrit aan huis, of op een openbare locatie in te plannen. Een van onze medewerkers komt voor een proefrit bij u met de gewenste occasion. In de auto worden stuur, koppeling en deurhendels grondig schoongemaakt. Voor uw en onze veiligheid dragen wij hierbij natuurlijk wegwerphandschoenen. Na reiniging kunt u een proefrit maken terwijl de medewerker op u wacht. Veilig en vertrouwd!

4. Online administratieve afhandeling

De administratieve afhandeling kunnen wij geheel per mail met u regelen. Vertrouwd en makkelijk. U ontvangt per mail de factuur van de gekozen auto. Na betaling plannen wij aflevering van de auto met u in.

5. Aflevering op gewenste locatie

Gefeliciteerd! U bent de trotse eigenaar van een prachtige occasion. De auto wordt door ons op een door u gewenste locatie afgeleverd door een van onze Merkspecialisten. Hij of zij geeft u praktische tips over de auto en legt de werking van de auto uit. De autoregistratie krijgt u per post toegezonden via de RDW.

 

Occasion met garantie

Ons ruime aanbod wisselt snel. Uiteraard worden al onze occasions vanaf € 4.500,= afgeleverd met BOVAG garantie. En mocht de auto van uw dromen er niet bijstaan, geef ons dan gewoon een zoekopdracht! Via ons landelijke netwerk van occasions bent u zeker van een betrouwbare auto. Wij voeren natuurlijk een inspectie uit op eventuele (onzichtbare) schade, status van de auto, tellerstand, etc. Al onze auto’s worden afgeleverd met een afleverbeurt en indien nodig APK.

Occasion financieren

Onze PCA Merkspecialisten helpen u graag bij de eventuele financiering van uw auto. Voor een betrouwbare occasion of nieuwe auto, zij hebben de expertise in huis om u van A tot Z te begeleiden. Geen kleine lettertjes, duidelijk, overzichtelijk en transparant.

Voor de beste occasion gaat u naar uw PCA Merkspecialist!

Landelijk PCA aanbod

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@pcamerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×