Reparatie & Onderhoud

Onderhoud en reparatie van uw Peugeot, Citroën of alle andere merken!

✔  Gespecialiseerd in Peugeot & Citroën ✔  Persoonlijke benadering ✔  Eerlijke service tegen een betaalbare prijs ✔  Verzekerd van vakkundig onderhoud of reparaties ✔  Gecertificeerde monteurs

Gratis APK?

Jazeker, dat kan!   Als u uw APK-keuring combineert met een grote onderhoudsbeurt is de APK keuringstijd altijd inbegrepen in de beurt. Alleen de afmeldkosten en het gebruik van de noodzakelijke (milieu)testapparatuur worden dan aan u doorberekend.

Bent u in het bezit van een PCA PLUS pas? Dan heeft u altijd recht op gratis APK!

Waarom onderhoud & reparaties bij PCA?

In de moderne werkplaats van uw PCA Merkspecialist wordt u geadviseerd en geholpen door een team van ervaren en vakkundige monteurs. Ze werken vanuit één doel: u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Daarvoor gebruiken zij geavanceerde testapparatuur. Op die manier kan PCA u de kwaliteit en veiligheid garanderen die u van ons verwacht. Alle PCA Merkspecialisten zijn in het bezit van de technische- en onderhoudsgegevens van auto’s en zijn gespecialiseerd in het merk Peugeot & Citroën. Zij beschikken over originele onderdelen, waarbij het onderhoud altijd conform de voorschriften van de fabrikant uitgevoerd wordt, tenzij u anders aangeeft.

Reparatie & onderhoud aan andere merken?

Natuurlijk kunt u ook voor onderhoud, reparatie, APK en schadeherstel voor alle merken uitstekend bij ons terecht. Onze monteurs worden namelijk niet alleen bij de importeur voor één merk opgeleid, maar zijn “allround”, waardoor er een breed kennisniveau aanwezig is.

Alle werkzaamheden in onze werkplaats vinden plaats op basis van de beschikbare fabrieksspecificaties en conform de BOVAG voorwaarden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@pcamerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×