Service & onderhoud

Service is bij PCA Merkspecialist vanzelfsprekend en naast onderhoud kunt u hier terecht voor veel meer diensten. Al onze Merkspecialisten beschikken over een modern ingerichte werkplaats en hebben naast Peugeot & Citroën verstand van alle merken.

De voordelen op een rijtje

  • Gespecialiseerd in Peugeot & Citroën
  • Persoonlijke benadering
  • Geen onverwachte kosten
  • Gecertificeerde monteurs
  • Verzekerd van vakkundig advies

Persoonlijke service

Wij kennen onze klanten bij naam, bij ons bent u geen nummer. De koffie staat altijd voor u klaar!

Vakkundig onderhoud

Onze up-to-date geschoolde teams werken altijd met passie aan uw auto!

Eerlijke prijzen

Bij uw PCA merkspecialist betaalt u nooit teveel. Wij hanteren eerlijke prijzen en nemen alle werkzaamheden vooraf met u door

Service, onderhoud en meer

Voor onderhoud , reparatie én  APK’s aan uw Peugeot of Citroën bent u bij de PCA aan het juiste adres! Hetzelfde geldt voor schade en reparatie. En dat allemaal tegen duidelijke prijzen.
Dus geen verrassingen, maar klare taal!

 

Voordelen PCA

Onze teams werken uitsluitend met geavanceerde apparatuur. Daarom kunnen zij de kwaliteit en veiligheid garanderen die u mag verwachten. Valt uw auto buiten de fabrieksgarantie, dan kunnen goedkopere vervangende onderdelen of ruilonderdelen een goede optie zijn. In alle gevallen denken wij graag met u mee. Natuurlijk voldoen alle onderdelen aan de eisen van de fabrikant. Daarom is de PCA Merkspecialist dé plek voor service en onderhoud.

 

Onderhoud en service voor uw leaseauto

Met uw leaseauto particulier en/of zakelijk bent u hier ook van harte welkom voor onderhoud en reparaties. Voor alle leaserijders is PCA een aantrekkelijk alternatief door centrale afspraken met leasebedrijven en fleetowners. En dat geldt, naast Peugeot & Citroën, voor alle merken. Vraag naar onze speciale haal- en brengservice. We regelen alles en met de service zit het goed! Liever privé een Peugeot & Citroën of ander merk leasen? Ook dat kan bij PCA Merkspecialist!

Onderhoud conform de voorschriften

In onze no-nonsense werkplaatsen wordt u geadviseerd en geholpen  teams van ervaren en vakkundige monteurs.

Ze werken vanuit één doel: u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.   Natuurlijk gebruiken we geavanceerde testapparatuur.

Op die manier kunnen wij u de kwaliteit en veiligheid garanderen die u van ons verwacht.

Wij zijn in het bezit zijn van de technische- en onderhoudsgegevens van alle merken auto’s, met als specialisatie Peugeot en Citroën. Wij beschikken over originele onderdelen, waarbij het onderhoud altijd conform de voorschriften van de fabrikant uitgevoerd wordt.

Wanneer u na de garantieperiode goedkopere onderdelen wenst te gebruiken, dan willen wij u graag over deze mogelijkheden informeren en u hierover adviseren.

Andere merken?

Natuurlijk kunt u ook voor onderhoud, reparatie, APK en schadeherstel voor alle merken uitstekend bij ons terecht. Onze monteurs worden namelijk niet alleen bij de importeur voor één merk opgeleid, maar zijn “allround”, waardoor er een breed kennisniveau aanwezig is.

Alle werkzaamheden in onze werkplaats vinden plaats op basis van de beschikbare fabrieksspecificaties en conform de BOVAG voorwaarden.

Zoek uw merkspecialist in de buurt

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@pcamerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×