Aandrijfas kapot Hyundai

Is uw aandrijfas kapot

Uw Hyundai heeft verschillende aandrijfassen. Een aandrijfas is een as die zich tussen twee onderdelen bevindt en kracht overbrengt van een aandrijvend deel naar een aangedreven deel. Denk bijvoorbeeld aan de assen die de kracht van de motor overbrengen op de wielen. Als er in een garage over aandrijfassen wordt gesproken, dan worden meestal deze assen bedoeld.

Autoschadeherstel werkzaamheden

Ratelt uw Hyundai aan één kant als u door een bocht rijdt? En wordt dat geluid na verloop van tijd steeds harder? Dan kunt u er bijna zeker van zijn dat de aandrijfas van uw Hyundai kapot is. Als u even blijft doorrijden met een versleten aandrijfas zult u niet gelijk tegen problemen aanlopen. Maar het is niet verstandig om hier te lang mee door te rijden. Een kapotte aandrijfas kan op den duur namelijk ook andere onderdelen beschadigen.

Homokineet kapot?

De homokineet is onderdeel van de aandrijving van uw Hyundai. Aan beide zijden van de aandrijfas zit er één. Deze homokineten zorgen ervoor dat de aandrijfas van de auto een stuurhoek kan maken. Dit is nodig om de aandrijving tijdens het sturen goed te laten functioneren. Na verloop van tijd kan deze zogenoemde homokinetische koppeling door intensief gebruik slijten. Vervanging is dan noodzakelijk. Kom dan langs bij uw TOP Merkspecialist in Hyundai, zij helpen u graag verder!

Plan uw afspraak

Aandrijfas Hyundai kapot, wanneer vervangen?

Een aandrijfas heeft geen concrete vervangingstermijn. Het is een zogeheten slijtageonderdeel en dat houdt in dat het vervangen van een aandrijfas afhankelijk is van de mate van slijtage van het onderdeel. U merkt snel genoeg of uw aandrijfas vervangen dient te worden. Wij raden u aan om dit zo snel mogelijk te laten doen. Plan een afspraak in bij uw TOP Merkspecialist. Uiteraard ontvangt u -indien gewenst – een prijsspecificatie. Zo kunt u onverwachte financiële verrassingen voorkomen.

Aandrijfas kapot Hyundai? Kom naar uw TOP Merkspecialist!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@topmerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×