Occasion garantie

Occasion met garantie

Bent u op zoek naar een occasion met garantie? Dan zit u goed bij TOP Merkspecialist in Hyundai! Via ons landelijke netwerk van occasions bent u zeker van een betrouwbare auto. Wij voeren natuurlijk een inspectie uit op eventuele schade, status van de auto, tellerstand, etc. Al onze auto’s worden afgeleverd met een afleverbeurt en indien nodig APK.

BOVAG occasion garantie

De aanschaf van een occasion is natuurlijk een zaak van vertrouwen. De auto van uw keuze moet immers in een perfecte staat zijn, van hoge kwaliteit en voor een goede prijs. De auto’s van TOP Merkspecialist worden vanaf € 4.500,- afgeleverd met BOVAG garantie. De garantietermijn op een TOP occasion wordt bepaald op basis van:

  • Gecontroleerde kilometerstanden
  • Technische inspectie
  • Onderhoudshistorie
  • BOVAG – TOP No-nonsense Garantie

Zoekopdracht occasion 

Het aanbod kan snel wisselen. Via het landelijke netwerk van occasions bent u zeker van een betrouwbare auto. En mocht de auto van uw dromen er niet bijstaan, geef uw TOP Merkspecialist dan een zoekopdracht! Zij voeren natuurlijk een inspectie uit op eventuele (onzichtbare) schade, status van de auto, tellerstand, etc. Alle auto’s worden afgeleverd met een afleverbeurt en indien nodig APK.

Vraag uw eigen TOP Merkspecialist naar de verschillende afleverpakketten.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@topmerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×