Kapotte accu Hyundai

Hoe weet ik of de accu van mijn Hyundai kapot is?

Als uw accu kapot is, komt u daar vaak te laat achter. Met veelal als gevolg dat uw auto niet meer wil starten. Maar hoe weet u zeker dat de accu kapot is en niets anders?

TOP Tip!

Heeft u een moderne auto met veel elektronica? Gebruik bij een lege accu geen andere accu om uw auto weer te starten. Dit kan schade toebrengen aan de elektronica en er bijvoorbeeld voor zorgen dat de sleutel niet meer herkend wordt door uw auto. Ook in dat geval staat de TOP Merkspecialist voor u klaar!

Symptomen kapotte accu Hyundai

Kapotte accu Hyundai? Hoe komt u hier achter? Een aantal symptomen waaraan u een kapotte accu kunt herkennen zijn:

  • Uw Hyundai start niet zonder lampen, verwarming, radio of andere stroomverbruikers ingeschakeld te hebben.
  • Rode dashboardlampje accu brand.
  • Piepende geluiden die onder de motorkap vandaan komen.
  • De startmotor draait minder snel rond wanneer u de motor probeert te starten, tevens zal de motor minder snel aanslaan.

Twijfelt u aan symptomen van een kapotte accu? Rijd dan even langs de TOP Merkspecialist om de accu te laten controleren. Uw TOP Merkspecialist heeft speciale apparatuur ter beschikking om snel een goede inschatting te geven van de werkelijke conditie van uw accu.

Nieuwe accu of oude vervangen?

Elke accu bereikt op een zeker moment het einde van zijn technische levensduur. Op een onverwacht moment laat de accu u dan in de steek! Start uw Hyundai niet? Dan is het bijna zeker dat de kapotte accu aan vervanging toe is. U kunt in dat geval een nieuwe accu voor uw Hyundai kopen bij uw TOP Merkspecialist, zij monteren de accu direct!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@topmerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×