Ruit- en schadeherstel Hyundai

TOP: Ook voor ruit- en schadeherstel

Heeft u schade aan uw auto, of ruitschade, uw TOP Merkspecialist regelt alles voor u! Van schademelden bij uw verzekeraar en hulp bij het invullen van het schadeformulier, tot en met de eindcontrole van de reparatie!

Ruit- en Schadeherstel

Schadeherstel

Via TOP Merkspecialist hebben wij nauwe contacten met de importeurs en fabrikanten van Hyundai en de populairste automerken in Nederland. Tevens zijn onze teams altijd up-to-date geschoold en werken nauwkeurig volgens de hersteltaxatie.

Bij het herstel van uw schade bent u gegarandeerd van het gebruik van officiële merkonderdelen, die door de autofabrikant zelf worden geleverd. Tenzij anders overeengekomen.

Uw TOP Merkspecialist herstelt alle schades volgens de fabrieksspecificaties en hanteert strenge kwaliteitseisen. En u krijgt natuurlijk de bijbehorende garanties op de uitgevoerde reparatie.

Ruitschade

Heeft u een putje of sterretje in uw voorruit? En bent u vanaf WA-extra verzekerd? Dan is deze reparatie geheel gratis. Vervanging is in veel gevallen ook geheel kosteloos. Uw Merkspecialist kijkt het graag voor u na en regelt alles voor u, wel zo veilig.

Wanneer uw schade bij ons gerepareerd wordt, zorgen wij ervoor dat u mobiel blijft! Wij hebben een vervangende personenauto voor u. Ook bieden wij een haal- en brengservice, zodat uw beschadigde auto opgehaald, gerepareerd en weer schoon afgeleverd wordt, op de plaats die u wenst. Informeer bij onze Merkspecialisten naar de mogelijkheden!

 

Bij onze TOP Merkspecialisten vindt u alles onder één dak!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@topmerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×