Accu Opel

Hoe weet ik of de accu van mijn Opel kapot is?

Als uw accu kapot is, komt u daar vaak te laat achter. Met veelal als gevolg dat uw auto niet meer wil starten. Maar hoe weet u zeker dat de accu kapot is en niets anders?

Kapotte accu Opel | symptomen

Hoe weet u of de accu van uw Opel niet meer werkt? Een aantal symptomen waaraan u een kapotte accu kunt herkennen zijn:

  • Uw Opel start niet zonder lampen, verwarming, radio of andere stroomverbruikers ingeschakeld te hebben.
  • Rode dashboardlampje accu brand
  • Piepende geluiden die onder de motorkap vandaan komen
  • De startmotor draait minder snel rond wanneer u de motor probeert te starten, tevens zal de motor minder snel aanslaan.

Twijfelt u aan symptomen van een kapotte accu? Rijd dan even langs de TOP Merkspecialist in om de accu te laten controleren. Uw TOP Merkspecialist heeft speciale apparatuur ter beschikking om snel een goede inschatting te geven van de werkelijke conditie van uw accu.

Accu Opel Corsa

Elke accu bereikt op een zeker moment het einde van zijn technische levensduur, zo ook de accu van uw Opel Corsa. Op een onverwacht moment laat de accu u dan in de steek! Start uw Opel corsa niet? Dan is het bijna zeker dat de kapotte accu aan vervanging toe is. U kunt in dat geval een nieuwe accu voor uw auto kopen bij uw TOP Merkspecialist, zij monteren de accu direct!

TOP Tip!

Heeft u een moderne auto met veel elektronica? Gebruik bij een lege accu geen andere accu om uw auto weer te starten. Dit kan schade toebrengen aan de elektronica en er bijvoorbeeld voor zorgen dat de sleutel niet meer herkend wordt door uw auto. Ook in dat geval staat de TOP Merkspecialist voor u klaar!

Bij de TOP Merkspecialist kunt u onder andere terecht voor: Accu Opel Corsa, Accu Opel Astra, Accu Vivaro.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@topmerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×