APK Keuring Opel

APK Keuring bij uw TOP Merkspecialist

APK keuring voor een goede prijs! Door de APK Keuring uit te laten voeren bij een TOP Merkspecialist in Opel bent u zeker van de kwaliteit en kunt u snel weer veilig de weg op!

Wanneer Opel APK controle?

De eerste Algemene Periodieke Keuring dient uitgevoerd te worden wanneer de auto een leeftijd van vier jaar heeft bereikt. De tweede keuring vindt plaats als uw Opel zes jaar oud is en de derde vindt plaats wanneer de auto acht jaar is. Daarna zal de APK-check jaarlijks moeten worden uitgevoerd. Wilt u weten wanneer uw APK afloopt? Wij kijken dit graag voor u na!

APK keuring kosten Opel

Op zoek naar een betrouwbare en goedkope APK keuring? Bij TOP bent u altijd verzekerd van de beste service tegen een scherp tarief. Alle TOP Merkspecialisten zijn RDW erkend en lid van de BOVAG. Onze ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in Opel en oefenen hun vak met passie uit. Tevens beschikken wij over de modernste apparatuur. De prijs van de APK-check kan verschillen. Kijk voor de actuele prijzen op de website van uw eigen TOP Merkspecialist. Maak nu een afspraak!

 

Wat is een APK check?

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. De overheid heeft de APK verplicht in Nederland om te kunnen controleren of uw auto of motor nog verkeersveilig is, op de juiste manier geregistreerd staat en voldoet aan de milieunormen. U bent wettelijk verplicht uw auto één keer per jaar te laten keuren. Zo weet u zeker dat u altijd veilig rijdt. Dit betekent niet dat u in de tussentijd geen problemen kan ondervinden met uw auto. Natuurlijk kunt u bij uw TOP Merkspecialist in Opel altijd terecht voor uw reparaties en onderhoud.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@topmerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×