Grote beurt Opel

Grote onderhoudsbeurt bij TOP Merkspecialist

Bent u benieuwd naar de kosten van een grote beurt aan uw auto? De kosten van een grote beurt variëren per type auto, maar door onze scherpe prijzen betaalt u bij de TOP Merkspecialist nooit te veel.

Wanneer een grote beurt?

Bij nieuwe auto’s verschijnt vaak een melding wanneer een grote beurt nodig is. Heeft u geen nieuwe auto? Dan doet u er verstandig aan om elke twee jaar of elke 30.000km een grote beurt uit te laten voeren. Een onderhoudsbeurt is nooit overbodig wanneer u uw auto in optimale staat wilt houden. Uw TOP Merkspecialist voert deze grote onderhoudsbeurt graag voor u uit!

Verschil grote en kleine beurt

Tijdens een grote of kleine onderhoudsbeurt wordt uw Opel of ander merk auto op verschillende punten nagelopen. Er wordt gekeken of alle onderdelen van de auto goed functioneren en of ze aan vervanging toe zijn. Dit ter voorkoming van onverwachte onderhoudskosten en pech onderweg. Het belangrijkste verschil tussen een grote en een kleine beurt aan een auto is vooral dat er bij een grote onderhoudsbeurt veel intensiever naar uw Opel of ander merk auto wordt gekeken. Tevens wordt de auto bij een kleine beurt op minder punten nagekeken. Dit betekent niet dat een kleine onderhoudsbeurt minder belangrijker is. Door beide onderhoudsbeurten uit te laten voeren voorkomt u pech onderweg en onverwachte reparatiekosten in de nabije toekomst!

Grote beurt aan uw auto bij de TOP Merkspecialist

Ga veilig de weg op

Wilt u er zeker van zijn dat uw auto in de beste staat verkeert en voorkomen dat u voor onverwachte problemen komt te staan? Maak dan snel een afspraak bij uw TOP Merkspecialist voor een grote beurt. Onze TOP Merkspecialisten in Opel controleren uw auto en onderhouden hem volgens de fabrieksvoorschriften. Uw auto wordt goed gecontroleerd op een aantal punten, onder andere:

  • het remsysteem
  • de remolie
  • de bougies
  • de banden
  • de verlichting
  • de airbags

Tevens vervangt de TOP Merkspecialist de motorolie, het oliefilter en het luchtfilter. Er wordt gekeken of het interieurfilter en de koel- en ruitensproeiervloeistof nog in goede staat zijn en of bijgevuld moeten worden.

Tot slot wordt de accu onderworpen aan een uitgebreide inspectie. De accu is namelijk nummer één oorzaak van pech onderweg. Deze onverwachte kosten willen wij u graag besparen door het uitvoeren van een grote beurt aan uw auto!

Uw TOP Merkspecialist zorgt door het uitvoeren van de grote beurt dat u snel weer veilig de weg op kan!

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@topmerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×