Autoschadeherstel

Indien u schade aan uw auto heeft, is dat al vervelend genoeg. Het is niet altijd duidelijk wat te doen en waar naar toe te gaan. Uw TOP Merkspecialist regelt en herstelt, u heeft er geen omkijken naar.

De voordelen op een rijtje

  • Gespecialiseerd in Opel
  • Expert in schadeherstel
  • Eerlijke prijs
  • Alles onder 1 dak

Persoonlijke service

Wij kennen onze klanten bij naam, bij ons bent u nooit een nummer. De koffie of thee staat altijd voor u klaar!

Vakkundig schadeherstel

Onze up-to-date geschoolde monteurs werken altijd met passie en volgens de voorschriften aan uw auto!

Eerlijke prijzen

Bij uw TOP merkspecialist betaalt u nooit teveel. Wij hanteren eerlijke prijzen en nemen alle werkzaamheden vooraf met u door

TOP: Ook voor autoschadeherstel

Ondanks dat uw verzekering aangeeft waar u heen zou moeten om de schade aan uw auto te laten herstellen, mag u dit zelf bepalen. Heeft uw auto schade? Laat dit dan herstellen door een expert bij uw TOP Merkspecialist. Uiteraard hebben wij een vervangende auto voor u beschikbaar. En u krijgt natuurlijk de bijbehorende garanties op de uitgevoerde reparatie. Dus ook voor schade en ruitschade bent u van harte welkom bij TOP Merkspecialist.

Ruitschade

Heeft u een putje of sterretje in uw voorruit? En bent u vanaf WA-extra verzekerd? Dan is deze reparatie geheel gratis. Ook ruitvervanging is in veel gevallen geheel kosteloos. Uw TOP Merkspecialist regelt alles voor u, wel zo veilig.

Schadeherstel

Gelukkig zijn autoschades in de meeste gevallen te herstellen. Zeker als de autoschadeherstel uitgevoerd wordt door een TOP Merkspecialist. Wij bekijken bij de hersteltaxatie nauwkeurig welke onderdelen vervangen moeten worden en welke hersteld kunnen worden. Wij herstellen alle schades volgens de fabrieksspecificaties en hanteren strenge kwaliteitseisen.

Dus ook voor schade bent u bij de TOP Merkspecialist aan het juiste adres!
Maak een afspraak, of laat u adviseren. Wij helpen u graag verder!

Autoschadeherstel werkzaamheden

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@topmerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×