Foutmelding Opel Corsa

TOP Merkspecialist | Snel, Vakkundig en Vertrouwd een diagnose voor uw Opel

Bij ons bent u aan het juiste adres met uw Opel Corsa voor al uw problemen: - Brandt er een lampje op uw dashboard - Trilt uw stuur of hoort u een raar geluid bij het sturen - Valt uw stuurbekrachtiging regelmatig uit - De auto stuurt zwaar of wijkt uit naar één kant

Een foutmelding bij uw Opel Corsa is nooit fijn. De TOP Merkspecialist, gespecialiseerd in Opel, helpt u graag met het vinden en oplossen van het probleem. Heeft u een F lampje op het display of brand het rode motormanagementlampje van uw Opel Corsa? Rijdt dan niet verder en neem direct contact met ons op!

Foutmelding Opel Corsa

Een vaak voorkomend probleem bij de Opel Corsa is een ECU defect, dit wordt vaak aangegeven met de foutcode P1500 of foutcode P1550. Meestal wordt dit probleem aan de ECU niet direct gesignaleerd. Deze foutcodes kunnen vaak opgelost worden door uw TOP Merkspecialist, dit gebeurt meestal door het vervangen van het gaspedaal of de gasklep. Werkt dit niet? Dan is de oplossing van deze foutmelding het vervangen van de ECU. De Multec ofwel de Opel ECU is vaak defect doordat de verbindingen op en aan de printplaat van het onderdeel snel scheuren of breken door trillingen die door de motor worden doorgegeven en door temperatuurverschillen.

Contact Zoek uw Merkspecialist

Veelvoorkomende foutcodes bij defecte Opel ECU

Vaak voorkomen foutcodes defecte Opel ECU:

  • Foutcode P1550 Gasklepstelmotor, systeem of component in noodloop
  • Foutcode P1500 gasklepstelmotor functioneringsstoring
  • Foutcode P0230: Contactprobleem brandstofpomp relais
  • Foutcode P1122: Versnellingspedaal positie sensor 2 batterij niveau laag
  • Foutcode P1550 & P1120: Gaspedaal positiesensor 1 signaal te laag

Storing Opel

Een storing of ander probleem aan uw Opel? Kom voor een diagnose naar uw TOP Merkspecialist. Brandt er een lampje in uw dashboard of hoort u een vreemd geluid in uw motor? Kom dan snel met uw Opel naar uw TOP Merkspecialist in de buurt. Soms hoort u opeens een vreemd geluid tijdens het rijden of gaat er een onbekend lampje branden. Het is belangrijk dat u uw Opel na laat kijken, om ongelukken en verdere problemen te voorkomen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@topmerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×