Autobedrijf Ophoff

Autobedrijf Ophoff BV, het gezicht van Nieuwleusen.

Autobedrijf Ophoff BV

TOP Autobedrijf Ophoff BV is gespecialiseerd in het merk Opel en aangesloten bij de garageformule TOP Merkspecialist in Opel.  Samen met ruim 120 andere Merkspecialisten bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze medewerkers zijn opgeleid om aan alle merken en modellen te kunnen sleutelen. Wij staan altijd voor u klaar! Wij hopen u graag te zien in Nieuwleusen. Hier zijn wij u graag van dienst voor de meest uiteenlopende servicewensen. Als specialist in Opel bent u met uw Opel bij ons aan het juiste adres. Echter is elk merk auto bij ons welkom en garanderen wij u dezelfde kwaliteit en service.

Onze website Plan uw APK

Van onderhoudsbeurt tot APK, airco controle en private lease, van snelservice tot garantie, bij ons vinden we de oplossing die bij u past.
Veelzijdigheid, service gerichtheid en een natuurlijk goede prijs.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak plannen voor onderhoud, reparatie of voor een bezoek aan onze showroom? Dit is mogelijk!
Neem vrijblijvend met ons contact op en wij zullen u verder helpen.

Graag tot ziens bij Ophoff in Nieuwleusen!

 

Contact gegevens

0529 48 13 17 info@ophoff.nl
Rollecate 21 7711 GG Nieuwleusen Nederland
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@topmerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×