Autobedrijf Slegers

Autobedrijf Slegers Boekel. Ons bedrijf staat geheel in het teken van de merken Opel en Ford.

TOP Merkspecialist Slegers

Autobedrijf Theo Slegers is het eerste bedrijf dat een overeenkomst heeft getekend met TOP Merkspecialist, de garageformule voor merkspecialisten in Opel.

Onze website Plan uw APK

Theo Slegers, eigenaar Autobedrijf Slegers Boekel: “Wij zijn al sinds 1986 een universeel autobedrijf gespecialiseerd in Opel. Ook alle andere merken zijn welkom. Wij zijn zeker blij met de uitbreiding naar TOP. Voor ons een logische stap. Bij TOP zijn en blijven wij onafhankelijk en hebben we een zeer grote mate van vrijheid. Dat spreekt ons enorm aan! Ons team is met de toetreding altijd up-to-date. En door gezamenlijke inkoop kunnen wij de klant altijd scherp originele onderdelen aanbieden, wij bieden onderhoud en reparatie. Ook op het gebied van hybride voertuigen en elektrische auto’s. Daarvoor is flink geïnvesteerd. Het is natuurlijk belangrijk om te investeren in de toekomst, daarom zijn wij ook een erkend leerbedrijf van het Summa College.”

Over TOP Autobedrijf Slegers Boekel

Veelzijdigheid, service gerichtheid en een natuurlijk goede prijs. Wij noemen dat de drie belangrijkste pijlers onder het succes van de zaak. Hoewel het bedrijf gespecialiseerd is in het merk Opel en aangesloten is bij de nieuwe formule TOP Merkspecialist, kunnen ook andere merken gebruikt of nieuw worden geleverd en gerepareerd.

 

Contact gegevens

0492-322601 info@autoslegersboekel.nl
Volkelseweg 3 5427 RA Boekel Nederland
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@topmerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×