Autobedrijf Oreel Zoutelande

Autobedrijf Oreel Zoutelande. Uw TOP Merkspecialist in Opel!

Over TOP Autobedrijf Oreel Zoutelande

Autobedrijf Oreel te Zoutelande is het vierde bedrijf dat een overeenkomst heeft getekend met TOP Merkspecialist, de garageformule voor merkspecialisten in Opel.

Onze website Plan uw APK

Een autobedrijf waar u terecht kunt voor reparatie en onderhoud aan alle merken. Twee vakmensen, vader en zoon Oreel, met een passie voor auto’s. Twee generaties ervaring maar ook een bedrijf waar met de modernste onderhouds- en diagnosetechnieken gewerkt wordt.

Autobedrijf Oreel is gespecialiseerd in Opel, voor onderhoud en reparatie volgens de Opel werkplaatsrichtlijnen, maar ook voor verkoop van goede en jonge occasions van dit merk. Wat niet wegneemt dat u met een ander merk niet minder welkom bent! Als universeel en allround garagebedrijf is geen merk of model ons vreemd. Onze service en eerlijke werkwijze gelden voor alle klanten!

Als autobedrijf zijn wij thuis in alle merken auto’s, maar ons aanbod occasions bestaat voornamelijk uit jonge Opel occasions. Als expert in de verkoop en onderhoud van Opel auto’s kunnen wij u aan de perfecte occasion helpen. Veelzijdigheid, service gerichtheid en een natuurlijk goede prijs.

 

Contact gegevens

0118-561276 info@autobedrijforeel.nl
Molenweg 74 4374 NP Zoutelande Nederland
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@topmerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×