APK Keuring

APK Keuring bij uw VETOS Merkspecialist

APK keuring voor een goede prijs! Door de APK Keuring uit te laten voeren bij een VETOS Merkspecialist bent u zeker van de kwaliteit en kunt u snel weer veilig de weg op!

Wanneer APK controle ?

De eerste Algemene Periodieke Keuring dient uitgevoerd te worden wanneer een benzine / hybride / electrische* auto een leeftijd van vier jaar heeft bereikt. De tweede keuring vindt plaats als de auto zes jaar oud is en de derde wanneer de auto acht jaar is. Daarna zal de APK jaarlijks moeten worden uitgevoerd. Wilt u weten wanneer uw APK afloopt? Wij kijken dit graag voor u na!

*) Voor een diesel geldt de eerste keuring na drie jaar, daarna ieder jaar.

APK keuring kosten

Op zoek naar een betrouwbare en goedkope APK keuring? Bij VETOS bent u altijd verzekerd van de beste service tegen een scherp tarief. Alle VETOS Merkspecialisten zijn RDW erkend en lid van BOVAG. Onze ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in Toyota en oefenen hun vak met passie uit. Tevens beschikken wij over de modernste apparatuur. De prijs van de APK kan verschillen. Kijk voor de actuele prijzen op de website van uw eigen VETOS Merkspecialist. Maak nu een afspraak

Wat is een APK keuring?

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. De overheid heeft de APK verplicht in Nederland om te kunnen controleren of uw auto of motor nog verkeersveilig is, op de juiste manier geregistreerd staat en voldoet aan de milieunormen. U bent wettelijk verplicht uw auto (maximaal 2 maanden) voor de vervaldatum te laten keuren. Zo weet u zeker dat u altijd veilig rijdt. Dit betekent niet dat u in de tussentijd geen problemen kan ondervinden met uw auto. Natuurlijk kunt u bij uw VETOS Merkspecialist altijd terecht voor uw reparaties en onderhoud.

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@vetos.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×