Wat is VETOS?

VETOS Merkspecialist in Toyota | Auto-onderhoud voor Toyota

Bent u Toyota rijder en op zoek naar een Merkspecialist voor auto-onderhoud en reparatie? VETOS Merkspecialist is een onafhankelijke merkformule gespecialiseerd in Toyota. Wij zijn een onafhankelijke groep van Merkspecialisten.

Auto onderhoud voor Toyota

VETOS is een landelijk samenwerkingsverband van bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in Toyota. Service verlenen en kwaliteit leveren aan de Toyota rijders is voor de leden vanzelfsprekend. Een kwestie van vertrouwen.

VETOS is meer dan auto-onderhoud

Voor de VETOS Merkspecialist gelden een aantal toetredingsnormen. Aansluiting bij BOVAG. Minimale eisen en aflevervoorwaarden zijn bij BOVAG vastgelegd. Ook de bedrijfsuitstraling, klantenbehandeling en klantenbegeleiding en up-to-date kennis van de monteurs zijn vastgelegd. VETOS voert een gezamenlijk beleid van advisering voor nieuwe en gebruikte auto’s, marketing, inkoop, aftersales tot en met de uitstraling van de VETOS organisatie.

Via ‘Onze Merkspecialisten’ kunt u snel zien waar de VETOS Merkspecialist, bij u in de buurt, zich bevindt.

Voordelen van VETOS Merkspecialist

  • Gespecialiseerd in Toyota
  • Eerlijke service
  • Faire prijzen
  • Betrouwbare occasions

VETOS: compleet aanbod voor uw Toyota

VETOS wordt aangestuurd door ABC Automotive die ook andere succesvolle merkformules aanstuurt, zoals: TOP Merkspecialist, PCA Merkspecialist (Peugeot & Citroën) en MBSG Merkspecialist (Mercedes-Benz). In totaal zijn 120 autobedrijven aangesloten bij een van de formules van ABC Automotive. Voor al uw Auto-onderhoud kunt u bij ons terecht!

VETOS biedt:

VETOS , de plek voor onderhoud van uw Toyota en meer! Hét adres voor al uw autozaken!

‘VETOS Merkspecialist is een onafhankelijke merkformule gespecialiseerd in Toyota. Aangesloten lid en/of VETOS is op geen enkele wijze verbonden aan een van deze autofabrikanten.’

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@vetos.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×