Onderhoud & Reparatie

Service is bij VSR Merkspecialist vanzelfsprekend en naast onderhoud kunt u hier terecht voor veel meer diensten. Al onze Merkspecialisten beschikken over een modern ingerichte werkplaats en hebben naast Renault verstand van alle merken.

De voordelen op een rijtje

  • Gespecialiseerd in Renault
  • Persoonlijke benadering
  • Geen onverwachte kosten
  • Gecertificeerde monteurs
  • Verzekerd van vakkundig advies

Persoonlijke service

Wij kennen onze klanten bij naam, bij ons bent u geen nummer. De koffie staat altijd voor u klaar!

Vakkundig onderhoud

Onze up-to-date geschoolde teams werken altijd met passie aan uw auto!

Eerlijke prijzen

Bij uw VSR Merkspecialist betaalt u nooit teveel. Wij hanteren eerlijke prijzen!

Service, onderhoud en meer

VSR Specialisten hebben een jarenlange ervaring in het onderhouden en repareren van Renault automobielen. Door de trainingen die Renault Nederland organiseert en de beschikbaarheid van op de Renault afgestemde speciaal gereedschappen en diagnose apparatuur, wordt het specialisme in het merk Renault steeds verder uitgebouwd.

Voordelen VSR

Onze teams werken uitsluitend met geavanceerde apparatuur. Daarom kunnen zij de kwaliteit en veiligheid garanderen die u mag verwachten. Valt uw auto buiten de fabrieksgarantie, dan kunnen goedkopere vervangende onderdelen of ruilonderdelen een goede optie zijn. In alle gevallen denken wij graag met u mee. Natuurlijk voldoen alle onderdelen aan de eisen van de fabrikant. Daarom is de VSR Merkspecialist dé plek voor service en onderhoud.

Onderhoud en service voor uw leaseauto

Met uw leaseauto particulier en/of zakelijk bent u hier ook van harte welkom voor onderhoud en reparaties. Voor alle leaserijders is VSR een aantrekkelijk alternatief door centrale afspraken met leasebedrijven en fleetowners. En dat geldt, naast Renault, voor alle merken. Vraag naar onze speciale haal- en brengservice. We regelen alles en met de service zit het goed! Liever privé een Renault of ander merk leasen? Ook dat kan bij VSR Merkspecialist!

Bij de Renault Onderhoudsbeurt wordt je auto zeer uitgebreid gecontroleerd. Naast de werkzaamheden die plaatsvinden tijdens de beurt worden onder andere ook de volgende punten gecontroleerd: stuurbekrachtiging, koppeling, aandrijfriemen, koelsysteem, versnellingsbak, voor- en achterwielophanging, brandstoftank, handremkabels, aandrijfassen, stuurinrichting, brandstofleidingen, carrosserie en chassis.

Daarnaast zijn auto’s steeds complexer door de gemonteerde elektronica. Niet alles kan met het blote oog worden waargenomen, daarom wordt de elektronica tijdens de  onderhoudsbeurt uitgelezen om mogelijke toekomstige defecten te signaleren en voorkomen. Tenslotte maakt de monteur ook een proefrit met je auto om er zeker van te zijn dat je weer veilig de weg op kunt.

Die praktijkervaring maakt ons tot VSR- specialisten, zonder franje. Tegen lage kosten houden wij je auto in een perfecte conditie. En door het kleinschalige karakter van de bedrijven wordt het directe contact met je monteur zeer op prijs gesteld.

Laat uw auto of leaseauto vakkundig door ons onderhouden en voorkom pech onderweg!

Alle handelingen in de werkplaats worden uitgevoerd op basis van de beschikbare fabrieksspecificaties en conform BOVAG voorwaarden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@mijnrenaultspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×