Wat is VSR?

VSR Merkspecialist in Renault, Dacia en bedrijfsauto's | Auto-onderhoud voor Renault

Je vindt ons in heel Nederland en zijn vakmensen speciaal voor Renaults. En van de liefde voor die Renault wereld hebben wij ons beroep gemaakt. Waar kun je ons vinden?

Auto onderhoud voor Renault & Dacia

VSR Merkspecialist is een landelijk samenwerkingsverband van bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in Renault. Service verlenen en kwaliteit leveren aan de Renault rijders is voor de leden vanzelfsprekend. Een kwestie van vertrouwen.

VSR is meer dan auto-onderhoud

Voor de VSR Merkspecialist gelden een aantal toetredingsnormen. Aansluiting bij BOVAG. Minimale eisen en aflevervoorwaarden zijn bij BOVAG vastgelegd. Ook de bedrijfsuitstraling, klantenbehandeling en klantenbegeleiding en up-to-date kennis van de monteurs zijn vastgelegd. VSR voert een gezamenlijk beleid van advisering voor nieuwe en gebruikte auto’s, marketing, inkoop, aftersales tot en met de uitstraling van de VSR organisatie.

Via ‘Onze Merkspecialisten’ kunt u snel zien waar de VSR Merkspecialist, bij u in de buurt, zich bevindt.

Voordelen van VSR 

  • Gespecialiseerd in Renault
  • Eerlijke service
  • Faire prijzen
  • Betrouwbare occasions

VSR: compleet aanbod voor uw Renault

VSR wordt aangestuurd door ABC Automotive die ook andere succesvolle merkformules aanstuurt, zoals: TOP Merkspecialist, PCA Merkspecialist (Peugeot & Citroën) en MBSG Merkspecialist (Mercedes-Benz). In totaal zijn 120 autobedrijven aangesloten bij een van de formules van ABC Automotive. Voor al uw Auto-onderhoud kunt u bij ons terecht!

VSR biedt:

VSR, de plek voor onderhoud van uw Renault en meer! Hét adres voor al uw autozaken!

‘VSR Merkspecialist is een onafhankelijke merkformule gespecialiseerd in Renault. Aangesloten lid en/of VSR is op geen enkele wijze verbonden aan een van deze autofabrikanten.’

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@mijnrenaultspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×