VSR Merkspecialist worden

Word VSR Merkspecialist

Heeft uw bedrijf ervaring in het onderhouden en repareren van het merk Renault? Sluit u aan als specialist! Wij bieden u dé oplossing! Word VSR Merkspecialist in Renault.

Word VSR TOP Merkspecialist in Renault!

Meld u aan als VSR Merkspecialist in Renault. Wij zetten uw bedrijf op de kaart. Met een gratis website, helder promotiemateriaal, een krachtige social media aanpak en natuurlijk professionele mogelijkheden voor een VSR panduitstraling! U blijft altijd baas in eigen bedrijf.

Gespecialiseerd in Renault

• Volledig zelfstandig
• Samenwerkingsverband
• Meer dan 120 samenwerkende Merkspecialisten
• Hoge waardering van VSR-leden voor eigen formule, algemene waardering van 8.7!
• Onafhankelijk
• Geen onderdeel van fabrikant of onderdelenleveranciers
• Geen verplichte onderdelenafnames
• Extra rendement door hoge inkoopkortingen, -bonussen en raamafspraken
• Geen deling van klantdata, uw klanten zijn en blijven van u!
• Uitgebreid netwerk
• Van en voor de leden
• Sterke en herkenbare merkidentiteit
• Trainingen

Missie van de vereniging 

Al de VSR-dealers streven naar een zo goed mogelijke relatie met de klanten, waardoor u kunt vertrouwen op goed en deskundig advies bij onderhoud en aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto. Allereerst zijn alle leden lid van de BOVAG. Voor het specialisme in het merk Renault, worden wij getraind door het opleidingsinstituut van Renault Nederland in samenwerking met de Innovam te Nieuwegein voor het praktijkgedeelte. Ook alle noodzakelijke special gereedschappen en diagnoseapparatuur staan tot onze beschikking. Uw Renault is dus in handen van een echte specialist. Onze klanten weten dat wij autorijden betaalbaar willen houden, reden waarom wij ons richten op de kern van de klanten wens: een goed en deskundig uitgevoerd onderhoud en reparatie van uw Renault.

 

VSR heeft krachten gebundeld

VSR Merkspecialist in Renault werkt nauw samen met andere merkspecialist formules, te weten met PCA (gespecialiseerd in Peugeot en Citroën), MBSG (gespecialiseerd in Mercedes-Benz), TOP Merkspecialist en VETOS. In totaal zijn ruim 120 autobedrijven aangesloten bij een van de formules, die ondersteund worden door ABC Automotive, dé specialist in merkformules. Samen kunnen wij gecombineerd inkopen en kunt u gebruik maken van aantrekkelijke raamcontracten met rendabele bonusafspraken.

Uitlegvideo VSR Merkspecialist

In onze speciale video leggen wij u graag in slechts 2 minuten uit hoe het in zijn werking gaat. We begrijpen dat u misschien nog vragen heeft. Stel ze gerust, ons team is er klaar voor!

Bent u overtuigd? Meld u aan als VSR Merkspecialist. Wij zetten alles op alles om uw bedrijf op de kaart te zetten. Met een gratis stoer website ontwerp, helder promotiemateriaal, een krachtige Social Media aanpak en natuurlijk een professionele panduitstraling! Bij VSR blijft u altijd baas in eigen bedrijf.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@mijnrenaultspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×