Alternatief dealer

Het dealerlandschap ondergaat gigantische veranderingen. Ervaart u die ook, en bent u opzoek naar een alternatief voor de dealer? TOP Merkspecialist is wat u zoekt!

Waarom nou TOP Merkspecialist hoor ik u denken? Bij TOP Merkspecialist behoud u uw specialisme in uw merk!

De voordelen van
TOP Merkspecialist

  • Unieke profilering als onafhankelijk specialist in “eigen” merk in uw regio.
  • Vrijheid van inkoop. U bepaalt waar u onderdelen, olie en dergelijke inkoopt. Wij zorgen voor aantrekkelijke raamcontracten met zeer gunstige inkoopcondities en hoge bonussen.
  • Geen deling van uw klantendata. Uw klanten blijven uw klanten.
  • Bewezen concept sinds 2002 met inmiddels ruim 125 Merkspecialisten.
Onafhankelijke autobedrijven met een merkspecialisatie ervaren de verandering in de markt en zoeken naar aansluiting. De vele multi-merk garageformules bieden dan niet waar zij naar op zoek zijn. Dit is hét alternatief voor de dealer!

 

TOP Merkspecialist is hét alternatief

TOP Merkspecialist zet uw bedrijf op de kaart. Met een gratis website gericht op SEO en SEA, helder promotiemateriaal, een krachtige Social Media aanpak, zeer goede inkoopvoorwaarden en hoge bonusuitkeringen! Bij ons blijft u altijd baas in eigen bedrijf.

TOP Merkspecialist is een, onafhankelijke merkformule voor specialisatie in eigen merk. Inmiddels zijn er aangesloten leden die gespecialiseerd zijn in o.a. Opel, Ford, Hyundai, Toyota, Kia, Mercedes-Benz, Volvo, Suzuki, Volkswagen, Audi, Seat & Skoda.  Zo werken we aan een sterk, overkoepelend label voor onafhankelijke autobedrijven die zich willen profileren als specialist in een merk.

 

Vrijheid is blijheid

Bij die vrijheid is het noodzakelijk dat u eigenaar blijft van uw eigen klantgegevens. Bij ons is er geen enkele deling van klantendata. Anderen zullen dus nooit met uw gegevens commerciële acties ondernemen. Dat is een belangrijk punt om over na te denken.

 

Heeft u vragen of wilt u meer weten over het alternatief voor de dealer?

Neem vrijblijvend contact op, en wij vertellen u er alles over!

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×