Merkspecialist in Škoda

Bent u op zoek naar een goed alternatief voor uw Škoda dealer? Dan bent u bij de TOP Merkspecialist aan het juiste adres!

Als Škoda-rijder bent u bij de TOP Merkspecialist in Volkswagen, Audi, Seat & Skoda aan het juiste adres. Onze teams van geschoolde servicemonteurs staan u van dienst met reparaties en servicebeurten. Het onderhoud en de garantieafhandelingen voeren wij vakkundig en conform de richtlijnen van Škoda Nederland uit.

Škoda dealer of TOP Merkspecialist?

Wist u dat de TOP Merkspecialisten in Škoda net zo’n service bieden als de merkdealer? Alle TOP Merkspecialisten hebben getraind personeel en kwaliteitsonderdelen.

Er is echter één groot verschil.

Bij uw TOP Merkspecialist bent u al snel honderden euro’s voordeliger uit!

Merkspecialist in Škoda

Bij uw TOP Merkspecialist in Škoda zijn niet alleen de monteurs, maar ook onze verkoopspecialisten kennen uw Škoda van binnen en buiten. Zij geven u graag persoonlijk advies over een nieuwe of gebruikte Škoda. Uw TOP Merkspecialist staat voor u klaar om u als onafhankelijk Merkspecialist de service te verlenen, die u van een professioneel autobedrijf mag verwachten.

Merkspecialist in Skoda Merkspecialist in Skoda

Bij ons bent u bij verzekerd van:

  • Aantrekkelijk uurtarief voor reparatie & onderhoud aan uw Škoda.
  • Betrouwbare occasions
  • Persoonlijk advies
  • Kwaliteitsonderdelen
  • Behoud van fabrieksgarantie
  • Actuele apparatuur en software

 

Contact Zoek uw Merkspecialisten

 

TOP Merkspecialist | Vakkundig & Vertrouwd

TOP Merkspecialist is een landelijke garageformule waarbij enkel bedrijven aangesloten zijn met een Merkspecialisatie in een bepaald merk. Onze garagisten hebben de kennis in huis om alle reparatie en onderhoudswerkzaamheden aan uw auto uit te voeren.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×