Audi specialist

TOP Merkspecialist | Uw Audi specialist in occasions, onderhoud & reparatie.

Is uw Audi toe aan onderhoud of reparatie, o bent u opzoek naar een nieuwe auto? Dan bent u bij de TOP Merkspecialist in Audi aan het juiste adres! Wij zijn specialist in Audi en kennen alle ins en outs van uw auto en werken tegen een aantrekkelijk uurtarief!

Merkspecialist in Audi occasions

Bent u opzoek naar een Audi occasion? De TOP Merkspecialist heeft een ruim aanbod occasions op voorraad. Heeft u interesse in één van onze vele occasions? Klik op de occasion en u ziet alle beschikbare gegevens van dit specifieke model. Dit zijn betrouwbare gegevens want ze komen van onze TOP Merkspecialisten. Zij bieden eerlijke service en betrouwbare occasions voor faire prijzen!

Audi Onderhoud

Als u een Audi rijdt wilt u natuurlijk dat u op uw auto kan vertrouwen en veilig kunt rijden. Regelmatig onderhoud is hierbij erg belangrijk. Kies voor Audi onderhoud bij de TOP Merkspecialist, dan weet u zeker dat uw auto in goede handen is. De TOP Merkspecialist kent uw auto van A tot Z en werkt vol passie aan uw auto. De TOP Merkspecialist werkt altijd tegen scherpe tarieven, wilt u vooraf een prijsindicatie ontvangen? Dat kan! Neem daarvoor contact op met de dichtstbijzijnde TOP Merkspecialist.

Zoek uw Audi specialist

Onderhoud Audi S-Tronic

Zorgvuldig onderhoud en het gebruik van de juiste producten is essentieel voor uw Audi S-Tronic automaat. Deze versnellingsbak heeft zijn eigen smeersysteem met oliepomp met oliefilter welke elke 60.000 km onderhoud nodig hebben. Bij slecht onderhoud slijt de versnellingsbak sneller en raakt deze dan ook sneller defect. Deze defecten kunnen ontstaan in de Mechatronic unit, koppelingsplaten en tandwielen van de versnellingsbak. Door uw Audi op tijd te voorzien van gedegen onderhoud blijft de reinigende functie behouden en functioneert de versnellingsbak zoals de versnellingsbak hoort te functioneren.

Audi specialist

Het onderhouden en repareren van uw Audi bij de TOP Merkspecialist brengt vele voordelen met zich mee:

  • Een hogere restwaarde van uw voertuig
  • Altijd het juiste onderhoudspatroon
  • Een zeer goede service tegen een betaalbare prijs
  • Het gebruik van A-kwaliteit onderdelen of betaalbare tweedelijns onderdelen!

Wanneer een auto op leeftijd begint te raken en buiten de fabrieksgarantie valt, is het soms beter voor de portemonnee om goedkopere vervangende onderdelen of ruilonderdelen te gebruiken. Zelfs gebruikte onderdelen behoren tot de mogelijkheden. Wij informeren u graag over deze mogelijkheden en adviseren u graag!

Kom naar de dichtbij zijnde Audi specialist bij u in de buurt!

Tips om de levensduur van uw Audi te verlengen

  • Rij volgens het boekje zoals Audi voorschrijft
  • Controleer regelmatig uw vloeistoffen
  • Zorg voor de juiste bandenspanning
  • ​Zorg dat u de Audi op tijd brengt voor zijn onderhoud zodat o.a. filters niet onnodig veel vervuilen

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×