Wat is TOP?

TOP Merkspecialist | Vakkundig & Vertrouwd

TOP Merkspecialist is een landelijke garageformule waarbij enkel bedrijven aangesloten zijn met een Merkspecialisatie in een bepaald merk. Onze garagisten hebben de kennis in huis om alle reparatie en onderhoudswerkzaamheden aan uw auto uit te voeren.

Wat is een Merkspecialist?

Een Merkspecialist is een autobedrijf dat gespecialiseerd is in een bepaald merk. Door de jarenlange ervaring met dit merk en de juist geschoolde en opgeleide medewerkers is de Merkspecialist de ideale plek voor onderhoud en reparatie van uw auto. Een Merkspecialist is altijd onafhankelijk, het uurtarief is daarom vaak lager dan bij de dealer.

Vakkundig & Vertrouwd onderhoud

TOP Merkspecialisten onderscheiden zich door vakkundig en vertrouwd onderhoud. Als Merkspecialist kennen wij alle ins en outs van uw merk auto. Al onze monteurs zijn opgeleid conform de laatste standaard en gebruiken up-to-date testapparatuur waarmee wij vakkundig uw merk auto kunnen repareren en onthouden.

Voordelen van TOP Merkspecialist

  • Gespecialiseerd in uw merk
  • Uitstekende service
  • Scherpe prijzen
  • Betrouwbare occasions
TOP Merkspecialist: compleet aanbod voor uw auto

De huidige formules zijn gericht op bovenstaande merken, maar elke dag zijn wij bezig met uitbreiden naar meerdere merken. Met de jarenlange ervaring in de autobranche kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Onze Merkspecialisten kunnen u van een compleet aanbod aan services voorzien. Onze deskundige monteurs werken met plezier aan uw voertuig.
Met de aansluiting van de verenigingen VETOS, PCA en MSBG komt het totaal aangesloten leden op 125.

Zoek uw Merkspecialist

‘ TOP Merkspecialist is op geen enkele wijze (commercieel) gelieerd aan een van deze autofabrikanten.’

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@topmerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×