Wat is TOP?

TOP Merkspecialist | Vakkundig & Vertrouwd

TOP Merkspecialist is een landelijke garageformule waarbij enkel bedrijven aangesloten zijn met een Merkspecialisatie in een bepaald merk. Onze garagisten hebben de kennis in huis om alle reparatie en onderhoudswerkzaamheden aan uw auto uit te voeren.

Wat is een Merkspecialist?

Een Merkspecialist is een autobedrijf dat gespecialiseerd is in een bepaald merk. Door de jarenlange ervaring met dit merk en de juist geschoolde en opgeleide medewerkers is de Merkspecialist de ideale plek voor onderhoud en reparatie van uw auto. Een Merkspecialist is altijd onafhankelijk, het uurtarief is daarom vaak lager dan bij de dealer.

Vakkundig & Vertrouwd onderhoud

Welkom bij TOP Merkspecialist, Nederlands grootste garageformule van specialisten in uw automerk. U ziet het goed, specialist in alle merken. Door een unieke samenwerking tussen meer dan 130 onafhankelijke specialisten kunt u altijd terecht bij een specialist voor uw favoriete automerk in de buurt. Van Peugeot & Citroën tot Toyota, Opel, Mercedes, Kia, Volvo of Ford.

TOP Merkspecialist biedt u de voordelen van een grote organisatie met de betrouwbaarheid die u als klant gewend bent bij uw favoriete specialist. Zo profiteert u van scherpere tarieven zonder in te leveren op de persoonlijk service en deskundigheid. Samen staan we sterk en bent u in staat om altijd in de buurt een vertrouwde specialist te vinden. Bekijk direct wie uw Merkspecialist is!

TOP Merkspecialisten onderscheiden zich door vakkundig en vertrouwd onderhoud. Als Merkspecialist kennen wij alle ins en outs van uw merk auto. Al onze monteurs zijn opgeleid conform de laatste standaard en gebruiken up-to-date testapparatuur waarmee wij vakkundig uw merk auto kunnen repareren en onderhouden.

Voordelen van TOP Merkspecialist

  • Gespecialiseerd in uw merk
  • Uitstekende service
  • Scherpe prijzen
  • Betrouwbare occasions
TOP Merkspecialist: compleet aanbod voor uw auto

De huidige formules zijn gericht op bovenstaande merken, maar elke dag zijn wij bezig met uitbreiden naar meerdere merken. Met de jarenlange ervaring in de autobranche kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Onze Merkspecialisten kunnen u van een compleet aanbod aan services voorzien. Onze deskundige monteurs werken met plezier aan uw voertuig.
Met de aansluiting van de verenigingen VETOS, PCA, MBSG en VSR komt het totaal aangesloten leden op 130.

Zoek uw Merkspecialist

‘TOP Merkspecialist is een onafhankelijke merkformule gespecialiseerd in automerken. Aangesloten lid en/of TOP Merkspecialist is op geen enkele wijze verbonden aan een van deze autofabrikanten.’

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×