Merkspecialist Kia

Voor onderhoud, reparaties, apk en dé beste occasions bent u bij TOP Merkspecialist aan het juiste adres!

Bent u op zoek naar een Merkspecialist in Kia? Voor Vakkundig & Vertrouwd onderhoud moet u een afspraak maken bij een TOP Merkspecialist!

Merkspecialist in Kia

Maak een afspraak bij onderstaand Kia Merkspecialist en u wordt van harte welkom geheten in de showroom. Met een ruime voorraad aan tweedehands auto’s verzekeren wij u dat u als tevreden Kia rijder de deur uit gaat.

Merkspecialisten in Kia

Autobedrijf Kroezen en Lamers - Emmen
0591 5722 893
info@kroezenenlambers.nl
Charles Darwinstraat 10, 7825 AC, Emmen, Nederland

Regelmatige en kwalitatief hoge service en onderhoud aan uw Kiais van belang. Als TOP Merkspecialist adviseren wij u om uw auto regelmatig te laten onderhouden.

Bij een kleine of grote beurt wordt uw Kia gecontroleerd vele veiligheidspunten waaronder remmen, banden, verlichting, accu, luchtfilter en vloeistoffen. Naast onderhoud en reparaties bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een apk keuring.

Iedere TOP Merkspecialist maakt gebruikt van officiële diagnose- en uitleesapparatuur en onze gecertificeerde monteur repareren uitsluitend met originele onderdelen. U bent verzekerd van kwalitatief goedkoop onderhoud.

Maak een afspraak en zorg er voor dat uw Kia onderhouden wordt door een TOP Merkspecialist!

Afspraak maken

*Alle TOP Merkspecialisten zijn op geen elke wijze verbonden aan het officiële Kia dealer kanaal.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×