Opel Specialist

Bent u opzoek naar een alternatief voor de Opel dealer?

Dan bent u bij de TOP Merkspecialist in Opel aan het juiste adres. Service en kwaliteit voor een goede prijs. Wij zijn gespecialiseerd in Opel. Benieuwd of er een specialist bij u in de buurt zit? Bekijk dan onze Merkspecialisten kaart.

Bent u opzoek naar een Opel specialist? Dan bent u bij TOP Merkspecialist in Opel aan het juiste adres. Al onze monteurs zijn gespecialiseerd in onderhoud en reparatie aan uw Opel. In onze werkplaatsen werken wij op dealerniveau, echter voor een beter tarief. Onze werkplaatsen zijn modern ingericht en voorzien van de nieuwste technieken om aan uw Opel te kunnen werken. Of het nu gaat om onderhoud, reparaties, storingsdiagnoses of zelfs tuning, onze TOP Merkspecialisten kunnen alle werkzaamheden aan uw Opel uitvoeren.

Compleet aanbod voor uw Opel

Uw TOP merkspecialist kan alle werkzaamheden aan uw auto uitvoeren, TOP biedt onder andere:

Opel Diagnose specialist

Heeft u problemen met uw auto, maar weet u niet wat het probleem is? Kom langs in onze werkplaats, wij hebben de modernste apparatuur in huis om een diagnose te stellen voor uw auto. Zo zien wij snel wat het probleem is en kunnen wij een reële probleeminschatting doen. Wenst u vooraf een offerte te ontvangen? Ook dit is mogelijk! Wilt u er zeker van zijn dat wij tijd hebben? Neem dan van te voren even contact met ons op.

TOP, ook voor uw volgende occasion!

Onze specialisten hebben alle verschillende Opel modellen op voorraad. Van Corsa tot Grandland, van Astra tot Ampera, van Crossland tot Mokka bij de TOP Merkspecialist vindt u ze allemaal. Bij aanschaf van een Opel occasion bij de TOP Merkspecialist ontvangt u bij alle modellen vanaf  € 4.500,- standaard BOVAG Garantie. Deze garantie wordt bepaald op basis van de gecontroleerde NAP kilometerstand, een technische inspectie en de volledig gecontroleerde onderhoudshistorie.

Opel specialist TOP

Vind uw TOP Merkspecialist:

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@topmerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×