TOP Merkspecialist worden

Word TOP Merkspecialist in uw merk!

Heeft uw bedrijf ervaring in het onderhouden en repareren van een bepaald merk? Sluit u aan als Merkspecialist! Wij bieden u dé oplossing! Word TOP Merkspecialist, 130 autobedrijven gingen u voor.

Word TOP Merkspecialist!

Meld u aan als TOP Merkspecialist. Wij zetten uw bedrijf op de kaart. Met een gratis website gericht op SEO en SEA, helder promotiemateriaal, een krachtige Social Media aanpak, zeer goede inkoopvoorwaarden en hoge bonusuitkeringen! Bij ons blijft u altijd baas in eigen bedrijf.

Sinds enkele jaren maakt het autolandschap grote veranderingen door. Dealerorganisaties worden gereorganiseerd naar agentuurmodellen. Alleen onder stevige voorwaarden kan men nog voor bepaalde tijd het merk voortzetten.

Onafhankelijke autobedrijven met een merkspecialisatie ervaren de verandering in de markt en zoeken naar aansluiting. De vele multi-merk garageformules bieden dan niet waar zij naar op zoek zijn. Het kan anders!

 

Mogen we u voorstellen!

TOP Merkspecialist is een, onafhankelijke merkformule voor specialisatie in eigen merk. Inmiddels zijn er aangesloten leden die gespecialiseerd zijn in o.a. Opel, Ford, Hyundai, Toyota, Kia, Mercedes-Benz, Volvo, Suzuki, Volkswagen, Audi, Seat & Skoda. Binnenkort zullen leden aansluiten met specialisaties van andere merken. Zo werken we aan een sterk, overkoepelend label voor onafhankelijke autobedrijven die zich willen profileren als specialist in een merk.

TOP Merkspecialist: een krachtige naam met een dynamisch logo en een frisse huisstijl! Hiermee treden we herkenbaar naar buiten als Merkspecialist. Bijvoorbeeld panduitstraling, website ontwerp, Social Media aanpak, promotie- en foldermateriaal. Iedere deelnemer krijgt gratis een eigen TOP Merkspecialist website, met uitstekende vindbaarheid en een occasionplatform. U bepaalt waar u onderdelen, olie en dergelijke inkoopt. Wij zorgen voor aantrekkelijke raamcontracten met zeer gunstige inkoopcondities en hoge bonussen. Ook kan er gebruik worden gemaakt van mobiliteitsgarantie via VHD.

 

De belangrijkste voordelen van TOP Merkspecialist

  • Unieke profilering als onafhankelijk specialist in “eigen” merk in uw regio.
  • Vrijheid van inkoop. U bepaalt waar u onderdelen, olie en dergelijke inkoopt. Wij zorgen voor aantrekkelijke raamcontracten met zeer gunstige inkoopcondities en hoge bonussen.
  • Geen deling van uw klantendata. Uw klanten blijven uw klanten.
  • Bewezen concept sinds 2002 met inmiddels ruim 130 merkspecialisten.

In onze speciale video leggen wij u graag in slechts 2 minuten uit hoe het in zijn werking gaat.

 

 

Onafhankelijk

Veel garageformules beroepen zich op zelfstandigheid en onafhankelijkheid voor hun leden, maar waar heeft u vrijheid van inkoop? Onze huidige leden geven aan onafhankelijkheid belangrijk te vinden. U bepaalt namelijk hoe u uw bedrijf leidt, waar, welke en hoeveel onderdelen, olie en dergelijke u bestelt. Geen minimum afname per monteur. Geen accountmanager die uw onderdelen-afname doorneemt en bijstuurt! U blijft baas over eigen organisatie!

Dankzij de gecombineerde inkoopkracht van meer dan 130 Merkspecialisten kunt u altijd gebruik maken van de zeer aantrekkelijke raamcontracten en met zeer lucratieve bonusafspraken. Uw rendement vaart er wel bij.

Bij die vrijheid is het noodzakelijk dat u eigenaar blijft van uw eigen klantgegevens. Bij ons is er geen enkele deling van klantendata. Anderen zullen dus nooit met uw gegevens commerciële acties ondernemen. Dat is een belangrijk punt om over na te denken.

 

Word TOP Merkspecialist!

Met uw jarenlange ervaring in ‘eigen’ merk kunt u uw eigen klantenkring uitstekend blijven bedienen. Door het uitdragen van het TOP Merkspecialisme blijft u lokaal hét adres voor rijders van uw eigen merk en dat met zelfstandig ondernemerschap. Spreekt onze aanpak u aan? Meld u zich als geïnteresseerde aan via ons contactformulier. Formule manager Raymond Crezee neemt contact met u op. Hij vertelt graag meer over de mogelijkheden!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×