TOP Merkspecialist worden

Word TOP Merkspecialist in uw merk

Heeft uw bedrijf ervaring in het onderhouden en repareren van een bepaald merk? Sluit u aan als specialist! Wij bieden u dé oplossing! Word TOP Merkspecialist.

Word TOP Merkspecialist!

Meld u aan als TOP Merkspecialist. Wij zetten uw bedrijf op de kaart. Met een gratis en professioneel website ontwerp, helder promotiemateriaal, een krachtige Social Media aanpak en natuurlijk een TOP panduitstraling! U blijft altijd baas in eigen bedrijf.

Gespecialiseerd in eigen merk

TOP Merkspecialist is in mei 2020 officieel van start gegaan en bestaat inmiddels uit 46 leden. Onze formules staan voor een eigen merkidentiteit als Merkspecialist. Als universeel garagebedrijf profileert u zich als specialist van diverse merken. U blijft onafhankelijk! Dat is de key waar het allemaal om draait bij TOP. Transparantie en vrijheid, ook de klantgegevens blijven van u.

TOP heeft krachten gebundeld

TOP Merkspecialist in is een van de nieuwste merkspecialismen van ABC Automotive.  Peugeot-Citroën (PCA), Mercedes-Benz (MBSG), Toyota (Vetos) en Renault (VSR) bewijzen de kracht van samen. In totaal zijn 120 autobedrijven aangesloten bij een van de formules van ABC Automotive. Samen kunnen wij gecombineerd inkopen en kunt u gebruik maken van aantrekkelijke raamcontracten met rendabele bonusafspraken.

Uitlegvideo TOP

In onze speciale video leggen wij u graag in slechts 2 minuten uit hoe het in zijn werking gaat. We begrijpen dat u misschien nog vragen heeft. Stel ze gerust, ons team is er klaar voor!

Bent u overtuigd? Meld u aan! Wij zetten alles op alles om uw bedrijf op de kaart te zetten. Met een gratis website ontwerp, helder promotiemateriaal, een krachtige Social Media aanpak en natuurlijk een TOP panduitstraling. Bij TOP blijft u altijd baas in eigen bedrijf!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@topmerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×