Merkspecialist Kia

Voor onderhoud, reparaties, apk en dé beste occasions bent u bij TOP Merkspecialist aan het juiste adres!

Bent u op zoek naar een Merkspecialist in Kia? Voor Vakkundig & Vertrouwd onderhoud moet u een afspraak maken bij een TOP Merkspecialist!

Merkspecialist in Kia

Maak een afspraak bij onderstaand Kia Merkspecialist en u wordt van harte welkom geheten in de showroom. Met een ruime voorraad aan tweedehands auto’s verzekeren wij u dat u als tevreden Kia rijder de deur uit gaat. De specialist in Kia weet het zeker.

Specialist in Kia

Autobedrijf Kroezen en Lamers - Emmen
0591 5722 893
info@kroezenenlambers.nl
Charles Darwinstraat 10, 7825 AC, Emmen, Nederland

Regelmatige en kwalitatief hoge service en onderhoud aan uw Kiais van belang. Als TOP Merkspecialist adviseren wij u om uw auto regelmatig te laten onderhouden.

Bij een kleine of grote beurt wordt uw Kia gecontroleerd vele veiligheidspunten waaronder remmen, banden, verlichting, accu, luchtfilter en vloeistoffen. Naast onderhoud en reparaties bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een apk keuring.

Iedere TOP Merkspecialist maakt gebruikt van officiële diagnose- en uitleesapparatuur en onze gecertificeerde monteur repareren uitsluitend met originele onderdelen. U bent verzekerd van kwalitatief goedkoop onderhoud.

Maak een afspraak en zorg er voor dat uw Kia onderhouden wordt door een TOP Merkspecialist! Kom langs bij de specialist in Kia!

Afspraak maken

*Alle TOP Merkspecialisten zijn op geen elke wijze verbonden aan het officiële Kia dealer kanaal.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×