Mercedes Service & onderhoud

Service is bij MBSG vanzelfsprekend en naast onderhoud kunt u hier terecht voor veel meer diensten. Al onze Merkspecialisten beschikken over een modern ingerichte werkplaats en hebben naast Mercedes-Benz verstand van alle merken.

De voordelen op een rijtje

  • Gespecialiseerd in Mercedes
  • Persoonlijke benadering
  • Geen onverwachte kosten
  • Gecertificeerde monteurs
  • Verzekerd van vakkundig advies

Persoonlijke service

Wij kennen onze klanten bij naam, bij ons bent u geen nummer. De koffie staat altijd voor u klaar!

Vakkundig onderhoud

Onze up-to-date geschoolde teams werken altijd met passie aan uw auto!

Eerlijke prijzen

Bij uw MBSG betaalt u nooit teveel. Wij hanteren eerlijke prijzen!

MBSG: Voor onderhoud, reparatie én APK aan uw Mercedes-Benz

Hetzelfde geldt voor schade en reparatie aan uw Mercedes-Benz. En dat allemaal tegen duidelijke vooraf afgesproken prijzen.
In onze werkplaatsen wordt u geadviseerd en geholpen door teams van ervaren en vakkundige monteurs. MBSG, dé plek voor Mercedes onderhoud en service!

Ze werken vanuit één doel: u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Natuurlijk gebruiken we geavanceerde testapparatuur en voeren we het onderhoud uit volgens de fabrieksvoorschriften van Mercedes-Benz. Op deze manier kunnen wij u de kwaliteit en veiligheid garanderen die u van ons verwacht.

Wij zijn in het bezit zijn van de technische- en onderhoudsgegevens van alle merken auto’s, met als specialisatie Mercedes-Benz. Onze Merkspecialisten beschikken over originele onderdelen, waarbij het onderhoud altijd conform de voorschriften van de fabrikant uitgevoerd wordt. Wanneer u na de garantieperiode goedkopere onderdelen wenst te gebruiken, dan willen wij u graag over deze mogelijkheden informeren en u hierover adviseren.

Uiteraard is, indien gewenst, vervangend vervoer bij onze MBSG Merkspecialisten beschikbaar.

Zoek uw Merkspecialist in Mercedes-Benz

Alle handelingen in de werkplaats worden uitgevoerd op basis van de beschikbare fabrieksspecificaties en conform BOVAG voorwaarden. Via de link hiervoor kunt u daar meer over lezen!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@mbsg.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×