Wat is MVO

Wat is MVO?

MVO oftewel Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, is voor onze MBSGen vanzelfsprekend. Ook wij dragen ons steentje bij d.m.v. een duurzame bedrijfsvoering. Werken in de mobiliteit is onze passie maar ook onze verantwoordelijkheid.

Verantwoord ondernemen doen we samen!

In ons MVO bedrijfsplan hebben we met alle ruim 120 Merkspecialisten vastgelegd hoe we de komende jaren minder energie kunnen verbruiken. Maar ook hoe we dit verbruik kunnen ‘vergroenen’.

 

Duurzaam ondernemen (MVO) in vele vormen 

Bij duurzaam ondernemen of maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)  gaat het om de balans tussen de 3 p’s: people, planet, profit.  Oftewel de mens, de omgeving (milieu) en  hoe deze met voordeel voor elkaar in te zetten.

Met een duurzame bedrijfsvoering verbetert uiteindelijk ook onze concurrentiepositie en de acceptatie in de omgeving waarom je de dingen doet, zoals de deze doet.

Wij dragen ons steentje daar aan bij door niet alleen te voldoen aan de wettelijke eisen op het gebied van Milieu, maar ook invulling te geven aan de onderwerpen die in onze eigen merkvereniging zijn opgesomd als onderdeel van MVO en welke verder gaan dan wat de wetgever nu eist.

Zo beschikken onze MBSG dealers over een plan hoe we in de komende jaren invulling willen geven aan niet alleen minder energieverbruik, maar ook de vergroening van ons energieverbruik kan plaatsvinden.

En… hoe we onze klanten voordeel kunnen bieden als het gaat over “groen” denken. Dat is niet alleen met zuinige en schone auto’s, maar ook met stille en zuinige banden of het aanbieden van leenfietsen. Als u wilt weten welke onderwerpen allemaal door ons worden bekeken en waar we verbetering op plannen, vraag dit ons gewoon!

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@mbsg.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×