Nieuwe auto’s

Wij adviseren u graag bij de aanschaf van uw nieuwe auto.

Gespecialiseerd in Mercedes-Benz

Wij willen graag uw wensen vertalen naar de diverse modellen van Mercedes-Benz. Vanwege ons Merkspecialisme zijn wij in staat u een gedegen advies te geven over de in onze ogen “ideale” modelkeuze voor uw situatie. Het spreekt vanzelf dat we vervolgens niet alleen graag uw auto willen leveren, maar deze ook graag willen onderhouden en voor u het aanspraakpunt willen zijn voor al uw auto aangelegenheden!

Nieuwe Mercedes-Benz modellen bekijken?

Na het aanklikken van de merknaam wordt u doorgeschakeld naar de officiële website van Mercedes-Benz. Op deze website treft u het complete modellenoverzicht aan. Voor de duidelijkheid willen wij benadrukken dat ons MBSG-netwerk op geen enkele wijze officieel verbonden is met Mercedes-Benz. Wij zijn een onafhankelijke specialistenvereniging.

Wanneer u daarna weer terug wilt naar deze MBSG-site, kunt u op het kruisje rechtsboven klikken, of het tabblad sluiten en u komt weer op deze pagina terecht.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

info@mbsg.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×