Wat is MBSG?

MBSG: uw partner!

Bent u Mercedes rijder en op zoek naar een Merkspecialist voor auto-onderhoud en reparatie? MBSG is een onafhankelijke merkformule gespecialiseerd in Mercedes. Wij zijn een onafhankelijke groep van Merkspecialisten.

Auto onderhoud voor Mercedes

MBSG is een landelijk samenwerkingsverband van bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in Mercedes. Service verlenen en kwaliteit leveren aan de Mercedes rijders is voor de leden vanzelfsprekend. Een kwestie van vertrouwen.

Wat is MBSG?

Vanaf 2008 is de Mercedes-Benz Specialisten Groep (MBSG) reeds actief.
De MBSG-Merkspecialisten zijn expert op het vlak van Mercedes-Benz en zijn een volwaardig alternatief voor de vaak duurdere merkdealer.

Voor de duidelijkheid willen wij benadrukken dat ons MBSG-verenigingsnetwerk op geen enkele wijze officieel verbonden is met Mercedes-Benz. Wij zijn een onafhankelijke merkspecialistenvereniging.

MBSG: Voor elke nieuwe- en gebruikte Mercedes-Benz

MBSG Sterren met Status

Onze leden bieden betrouwbare en goede occasions aan onder eigen label, onze Sterren met Status“. 
Uw auto wordt onderhouden door ervaren  technici, die uw “ster met status” professioneel en preventief kunnen onderhouden, zodat uw mobiliteit gewaarborgd blijft.

Onze werkplaatsen beschikken over officiële Mercedes-Benz uitleesapparatuur, zodat wij in staat zijn onderhoud te verrichten volgens de strenge fabrieksvoorschriften. U bent niet alleen verzekerd van garantiebehoud, ook bij terugroepacties regelen wij alles van A tot Z.

Graag adviseren wij u bij de aankoop van uw nieuwe Mercedes-Benz en onderhouden deze ook graag voor u, uiteraard met behoud van fabrieksgarantie.


Alle merkkennis in huis

Wij willen niet stil blijven staan, maar we willen continue verbeteren! Op deze manier blijven onze medewerkers “bij” met het merk Mercedes-Benz én met de brancheontwikkelingen en blijven we op voldoende hoog niveau om de ontwikkelingen op autogebied te volgen en de auto’s te kunnen servicen.

Onze werkplaatsen beschikken over de officiële Mercedes-Benz uitleesapparatuur, zodat wij in staat zijn onderhoud te verrichten volgens de strenge Mercedes-Benz fabrieksvoorschriften. U bent daardoor verzekerd van garantiebehoud, ook bij terugroepacties

 

Wij denken verder dan alleen techniek…

Maar wij als MBSG Merkspecialist denken verder dan alleen de techniek, wij vinden dat wij u optimaal moeten informeren en bij alles wat we doen moeten bedenken wat u als klant daarvan zou vinden. Sterker nog, we moeten omgaan met uw auto met de gedachte alsof het onze eigen auto zou zijn. Dus alles wat niet nodig is, ook niet doen.

Bij alles wat wel nodig is, denken we standaard ook aan het aanbieden van alternatieve onderdelen als dat in uw situatie past en overleggen we met u welke keuze in uw situatie het meest wenselijke zou zijn.  Dat is én goed repareren én tegen een aanvaardbaar bedrag.

 

Goede en betaalbare service!

De MBSG Merkspecialisten richten zich op het leveren van goede, betaalbare service, voor alle klanten die onze werkplaats of showroom binnen stappen.

– We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen

– We kennen onze klanten bij naam, u bent geen nummer

– We bieden eerlijke service tegen een betaalbare prijs

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@mbsg.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×