Kleine beurt Mercedes

Kleine Onderhoudsbeurt bij MBSG

Bent u benieuwd naar de kosten van een kleine beurt aan uw Mercedes? De kosten van een kleine onderhoudsbeurt variëren per type auto, maar door onze scherpe tarieven betaalt u bij de MBSG nooit te veel.

Wanneer een kleine beurt?

Vaak staat het moment voor een kleine beurt beschreven in het onderhoudsboekje van uw auto. Wanneer deze beurt nodig is varieert per merk en type auto. Bij oudere auto’s geldt de regel: Een kleine onderhoudsbeurt na één jaar of na 15.000 kilometer.

Verschil kleine en grote beurt

Tijdens een grote of kleine onderhoudsbeurt wordt uw Mercedes of ander merk auto op verschillende punten nagelopen. Er wordt gekeken of alle onderdelen van de auto nog goed functioneren en of ze eventueel aan vervanging toe zijn. Hiermee voorkomt u onverwachte onderhoudskosten of pech onderweg. Het belangrijkste verschil tussen een grote en kleine onderhoudsbeurt is vooral dat er bij een grote beurt veel intensiever naar uw Mercedes of ander merk auto wordt gekeken. Tevens wordt de auto bij een kleine beurt op minder punten gecontroleerd. Echter is het belang van een kleine beurt niet minder. Door beide beurten uit te laten voeren voorkomt u pech onderweg en onverwachte reparatiekosten in de toekomst! De kleine onderhoudsbeurt wordt vaak gecombineerd met de APK Keuring. Hierdoor hoeft u maar één afspraak in te plannen bij uw MBSG en bespaart u extra kosten.

Kleine beurt Mercedes bij MBSG

In het onderhoudsboekje van uw Mercedes kunt u precies zien op welke punten wij uw auto controleren en wat wij vervangen tijdens de inspectie. MBSG controleert uw auto aan de hand van een uitgebreide checklist. Is er iets stuk en dient er een reparatie uitgevoerd te worden? Dan bellen wij u van tevoren en geven een vrijblijvende kostenopgave. U weet altijd vooraf waar u aan toe bent.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@mbsg.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×