Occasion garantie

Occasion met garantie

Bent u op zoek naar een occasion met garantie? Dan zit u goed bij MBSG in Mercedes! Via ons landelijke netwerk van occasions bent u zeker van een betrouwbare auto. Wij voeren natuurlijk een inspectie uit op eventuele schade, status van de auto, tellerstand, etc. Al onze auto’s worden afgeleverd met een afleverbeurt en indien nodig APK.

BOVAG occasion garantie

De aanschaf van een occasion is natuurlijk een zaak van vertrouwen. De auto van uw keuze moet immers in een perfecte staat zijn, van hoge kwaliteit en voor een goede prijs. De auto’s van MBSG worden vanaf
€ 4.500,- afgeleverd met BOVAG garantie. De garantietermijn op een MBSG occasion wordt bepaald op basis van:

  • Gecontroleerde kilometerstanden
  • Technische inspectie
  • Onderhoudshistorie
  • BOVAG – MBSG No-nonsense Garantie

MBSG aanvullende garantie voor nog meer zekerheid!

Een Mercedes-Benz heeft standaard al 2 jaar garantie, maar dit is uit te breiden naar 3 of zelfs 4 jaar!  Voor iedereen die gewoon zekerheid wil hebben aangaande onverwachte kosten, is deze aanvullende garantie bedoeld!

Deze aanvullende garantie is ook mogelijk voor onze occasions!
Bij de aanschaf van een kwaliteitsoccasion ontvangt u standaard 12 maanden MBSG garantie. Daarnaast heeft u de mogelijkheid deze garantie uit te breiden naar maar liefst 24 maanden.

Deze extra zekerheid kan voor een uitermate redelijk bedrag worden afgesloten bij de MBSG-dealers.

Reparaties aan bijvoorbeeld motor of het elektrische systeem zijn gedekt onder deze extra service. Normale slijtage delen zoals o.a. banden, remblokken, wisserbladen vallen natuurlijk niet onder de extra garantie.

Kiest u voor één jaar aanvullend of wellicht zelfs 2 jaar aanvullende garantie, dan krijgt u daar automatisch – voor dezelfde periode – de MBSG-mobiliteitspas bij!

Zoekopdracht occasion 

Het aanbod kan snel wisselen. Via het landelijke netwerk van occasions bent u zeker van een betrouwbare auto. En mocht de auto van uw dromen er niet bijstaan, geef uw MBSG dan een zoekopdracht! Zij voeren natuurlijk een inspectie uit op eventuele (onzichtbare) schade, status van de auto, tellerstand, etc. Alle auto’s worden afgeleverd met een afleverbeurt en indien nodig APK.

Vraag uw eigen MBSG naar de verschillende afleverpakketten.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@mbsg.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×