APK Mercedes

APK voor uw Mercedes-Benz bij uw MBSG Merkspecialist

APK keuring voor een goede prijs! Door de APK Keuring uit te laten voeren bij een MBSG bent u zeker van de kwaliteit en kunt u snel weer veilig de weg op!

Wanneer APK Mercedes?

De eerste Algemene Periodieke Keuring dient uitgevoerd te worden wanneer uw Mercedes een leeftijd van vier jaar heeft bereikt. De tweede keuring vindt plaats als uw Mercedes zes jaar oud is en de derde wanneer hij acht jaar is. Daarna zal de APK-check jaarlijks uitgevoerd moeten worden . Wilt u weten wanneer uw APK afloopt? Wij kijken dit graag voor u na!

APK Mercedes kosten

Op zoek naar een betrouwbare en goedkope APK keuring? Bij MBSG bent u altijd verzekerd van de beste service tegen een scherp tarief. Alle MBSG Merkspecialisten zijn RDW erkend en lid van BOVAG. Onze ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in Mercedes en oefenen hun vak met passie uit. Tevens beschikken wij over de modernste apparatuur. De prijs van de APK-check kan verschillen. Kijk voor de actuele prijzen op de website van uw eigen MBSG. Maak nu een afspraak

Wat is een APK check?

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. De overheid heeft de APK verplicht in Nederland om te kunnen controleren of uw auto of motor nog verkeersveilig is, op de juiste manier geregistreerd staat en voldoet aan de milieunormen. U bent wettelijk verplicht uw Mercedes-Benz één keer per jaar te laten keuren. Zo weet u zeker dat u altijd veilig rijdt. Dit betekent niet dat u in de tussentijd geen problemen kan ondervinden met uw auto. Natuurlijk kunt u bij uw MBSG Merkspecialist altijd terecht voor uw reparaties en onderhoud aan uw Mercedes-Benz.

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@mbsg.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×